MANEKENKA ODGRIZLA JEZIK BIVŠEM DEČKU, PA POBEGLA NA TAJLAND: Godinama se krila, a onda je DOLIJALA, evo kako se BRANILA
Foto: Printscreen/ X

POSLE ŠEST GODINA

MANEKENKA ODGRIZLA JEZIK BIVŠEM DEČKU, PA POBEGLA NA TAJLAND: Godinama se krila, a onda je DOLIJALA, evo kako se BRANILA

Ludi svet -

Manekenka Adaia Lopez (26) dospela je u centar pažnje nakon skandala koji se dogodio u junu 2016, a nakon toga je, verovalo se, pobegla na Tajland. Adaia je tada, naime, odgrizla svom dečku jezik nakon što je raskinuo s njom, a ona potom zatražila "poslednji poljubac". Tad je pobegla na Tajland, a sada je konačno uhapšena i preti joj šest godina zatvora, piše Daily Mail.

26-godišnju devojku pronašli su u letovalištu Kosta Brava u blizini Barselone, a policija ju je uhapsila nakon anonimne dojave.

Sudiće joj se za nasilnički napad iz osvete, a ova ambiciozna španska manekenka je svoju žrtvu ostavila s problemima s govorom i čulom ukusa. Naređeno joj je da mora da plati odštetu u iznosu od 50 hiljada funti i da u roku od 15 dana mora u zatvor zbog ranjavanja svog 22 godine starijeg partnera, koji je identifikovan samo kao Aron.

Međutim, ona je tada pobegla na Tajland i postala begunac.

Adaia, koja je svog bivšeg upoznala na internetu, branila se tokom suđenja i tvrdila da je delovala u samoodbrani nakon što je pretrpela nasilje koje je uključivalo i pokušaj utapanja.

Ipak je proglašena krivom jer je upotrebila svoje zube kao "klešta" kako bi odgrizla deo Aronovog jezika, pre nego što ga je ispljunula na pod, a nakon što ga je zamolila za "poslednji poljubac". Ovo je imalo kobne posledice po Arona, koji ima problema s govorom, a ostao je i bez čula ukusa i sposobnosti razlikovanja slane od slatke hrane.

Pomenuti napad dogodio se 26. juna 2016, kada je Aron imao 40, a Adaia samo 18 godina.

Advokat žrtve Pepe Rej je prošle godine tvrdio da je Adaia nakon što je izgubila pravo na žalbu kada joj je izrečena kazna, pobegla na Tajland, gde uživa u odmoru i hvali se time po društvenim mrežama.

"Ovde imamo gospođu koja je počinila težak zločin, ostavila je nekoga bez jezika, i trenutno se ne nalazi tamo gde bi trebalo da se nalazi, a to je u rukama pravde. Nad glavom joj visi zatvorska kazna", rekao je tada Rej.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track