ODMOR DEVOJKE POSTAO PAKAO: Lagala šefa i otvorila bolovanje! Sledila se kad je na aerodromu DOBILA PORUKU "Prišao je i pitao..."
Foto: Printscreen/TikTok/grachevaaleidya

video

ODMOR DEVOJKE POSTAO PAKAO: Lagala šefa i otvorila bolovanje! Sledila se kad je na aerodromu DOBILA PORUKU "Prišao je i pitao..."

Ludi svet -

Svima nam je bar jednom palo na pamet da otvorimo bolovanje i otputujemo na odmor.

Ovaj "savršeni" plan rešila je da sprovede tiktokerka Grejs, koja je na kraju priznala da njen plan i nije bio toliko savršen, čak bi se moglo reći da joj je postao paklen u jednom momentu.

Ona radi kao frilenser u jednoj evropskoj kompaniji, a slobodno vreme provodi u rodnom Baliju (Indonezija). Planirala je da otputuje kući, ali umesto da zamoli za slobodan dan, odlučila je da slaže šefa da je bolesna i da neće dolaziti par dana.

Otvorila je bolovanje, a onda se uputila ka aerodromu, kako bi otputovala kući. Međtuim, nesrećnim spletom okolnosti njen šef je takođe rešio da tog dana otputuje na Bali i to istim avionom.

- Čekala sam u redu, a onda ugledala poznato lice. Prišao mi je i sarkastično rekao: ‘Pa zar je ovo bolnica - rekla je devojka, pa dodala:

- Bila sam šokirana, ali smo se na kraju smejali zajedno. Pričali smo i u avionu, a šef mi je poslao ovu fotografiju.

odmor
foto: Printscreen/TikTok/grachevaaleidya

Ona je celu situaciju dokumentovala i podelila na mreže, što je privuklo lavinu komentara.

“Plakao bih kao dete i posle dao otkaz”, “Sam bi sebe izbacio iz avionu”, “Možda šef nije bio ljut, jer je isto uradio”, glasile su neke od poruka.

Da li je sve ostalo na osmesima, pošto se vratila u kompaniju, nije poznato.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:15

SRPKINJA LAŽIRALA LETOVANJE NA IBICI DOK JOJ U KADAR NIJE UPAO ON: Ljudi plaču od smeha zbog onog što je rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track