MLADOŽENJA NAPRAVIO KARAMBOL NA SVADBI: Mlada doživela poniženje kakvo se ne pamti, a mreže se usijale "NAJBRŽI RAZVOD IKADA"
Foto: Printscreen/Instagram

stvarno je preterao

MLADOŽENJA NAPRAVIO KARAMBOL NA SVADBI: Mlada doživela poniženje kakvo se ne pamti, a mreže se usijale "NAJBRŽI RAZVOD IKADA"

Ludi svet -

Venčanja su najlepši dan u životu novopečenih supružnika, ali nekada mogu da postanu pravi pakao. Tome u prilog svedoči i snimak koji je nedavno postao viralan na mrežama.

U momentu kada su mladenci sekli tortu uz muziku, tradicionalno je stigao šampanjac. Tada, umesto zdravice i zajedničkog ispijanja, nastala je situacija koja je razbesnela mnoge.

Mladoženja napravio karambol i ponizio mladu

mlada
foto: Profimedia

- Šta biste radili da ste u ovo situaciji - pitala je žena koja je postavila video na Instagramu.

Na snimku se vide mladenci okruženi svatovima tokom proslave, svi su nasmejani i nazdravljaju, a onda sledi potpuni obrt. Kada je unešena mladenačka torta, mladoženja je odlučio da se našali.

On je odlučio da otvori šampanjac, a sadržaj koji je izleteo iz flaše je samo okrenuo ka mladi i polio je. Mlada, koja je bila mokra do kože nije dala reakciju, ali korisnici društvenih mreža jesu.

Komentari korisnika

- Udala si se za dečaka, a ne za muškarca. - Najbrži razvod ikada. - Naravno sada ona mora da glumi da joj nije smetalo i da je to šala, a sigurno je osetljiva.

- Dame, ako znate da je vaš muž šaljivdžija ili šta već…. I ne želite ovakvo ponašanje na dan svog venčanja... Molim vas, pričajte sa njim. Njegova ličnost može biti takva da voli puno da se igra, ali ponekad ode predaleko. Ovo će možda neki shvatiti kao poniženje - bili su samo neki od komentara ispod videa koji je podeljen.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

10:45

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track