PRATILI UTAKMICU SA OTVORENIM SANDUKOM: Porodica odložila sahranu zbog meča, snimak kako NAVIJAJU PORED POKOJNIKA OBILAZI SVET
Foto: printscreen/x

bizarni snimak

PRATILI UTAKMICU SA OTVORENIM SANDUKOM: Porodica odložila sahranu zbog meča, snimak kako NAVIJAJU PORED POKOJNIKA OBILAZI SVET

Ludi svet -

U toku je Evropsko prvenstvo u fudbalu, a čini se da manija za fudbalom vlaada u celom svetu. Ako je suditi po snimku nastalom pre dve nedelje u Čileu, fudbal trenutno ima primata nad mnogim dešavanjima u svetu.

Na snimku se vidi ožalošćena porodica koja je odložila zbog utakmice reprezentacije koja je tog dana igrala protiv Perua na Kopa Americi.

Porodica i prijatelji gledali su utakmicu prvog kola u prostoriji sa pokojnikom i pored otvorenog kovčega, što je mnoge šokiralo i skandalizovalo.

Ipak, porodica je istakla da je pokojnik bio strastveni zaljubljenik u fudbal i amater Club Condorito FC. Te da je ovo bio njihov način da mu ukažu čast.

Sa druge strane, na društvenim mrežama nisu lepo reagovali na ovaj snimak, te su istakli da je ovo skandalozno ponašanje.

Da li bi publika slavila sa pokojnikom da je Čile postigao gol, nikada nećemo saznati, jer je meč je završen rezultatom 0-0.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track