NAKON ŠTO IH POLICIJA ZATEKLA "NA DELU", NASTAO JE OPŠTI HAOS: Mladi par nije mogao da se OBUZDA na plaži, video je ZAPALIO mreže
Foto: Printscreen Instagram

ŠOKANTNO

NAKON ŠTO IH POLICIJA ZATEKLA "NA DELU", NASTAO JE OPŠTI HAOS: Mladi par nije mogao da se OBUZDA na plaži, video je ZAPALIO mreže

Ludi svet -

Da se ne kaže džabe "Mladost ludost" pokazuje i video snimak jednog para, koji je preko noći postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, kako se može zaključiti prema videu, jedan par izazvao je pravu furtutmu jer ih je policija, na plaži, uhvatila kako ispod ćebeta razmenjuju nežnosti. Za njihovu javnu osramoćivanje odgovorna je gospođa koja je sedela pored njih i, smatrajući da se neprimereno ponašaju, odlučila je da pozove policiju.

Kako je objašnjeno u videu, pre nego što je obavestila organe reda, gospođa je pokušala da ih upozori i stavi im do znanja da svojim ponašanjem remete javni red i mir.

Policija se stvorila munjevitom brzinom i od ovog para odmah zatražila legitimacije. Prema pogledu devojke na snimku, malo je reći da je bila besna i osuđivala gospođu koja je poremetila njihov mir. Pritom, gospođa ih je sve vreme snimala telefonom.

Nakon provere, policajac ih je upozorio na pristojno ponašanje ali, na njihovu žalost, snimak je dospeo na društvene mreže što je izazvalo bujicu komentara.

"Da li su uhapšeni? Mogli su da sačekaju dok svi ne odu," napisao je jedan od korisnika Instagrama.

"Sada će biti registrovani kao seksualni prestupnici," dodao je drugi.

"Mentalne bolesti i perverzije zaista postoje, samo treba da pogledate oko sebe," zaključio je treći.

Šta biste vi uradili da se nađete u ovakvoj situaciji?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

04:48

METEOROLOG NEDELJKO TODOROVIĆ OTKRIO KAKVO NAS LETO ČEKA! Njegova prognoza iznenadiće mnoge, ovo je rekao za SUPERĆELIJSKE OLUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track