ONA DA RAĐA, ON DA PRAVI LOKNE: Snimak iz porodilišta napravio HAOS na TikToku: "Gospođo, vi ste SMEŠNI", gore mreže od prizora
Foto: Printscreen TikTok

šta vi mislite?

ONA DA RAĐA, ON DA PRAVI LOKNE: Snimak iz porodilišta napravio HAOS na TikToku: "Gospođo, vi ste SMEŠNI", gore mreže od prizora

Ludi svet -

Jedna žena otkrila je da je svog muža naterala da joj kovrdža kosu dok se porađala. Naime, Anabel Njuman, kreatorka sadržaja iz Londona koja živi u Dubaiju, objasnila je da je htela dobro da izgleda dok rađa svoje dete. Objavom na društvenim mrežama, influenserka je podelila kratak video direktno iz bolničkog kreveta, na kom se može videti kako držali svoj trudnički stomak, pripremajući se za porođaj, piše "The Sun".

U videu se, takođe, vidi Džoi, Anabelin suprug, kako peglom za kosu pokušava da joj napravi lokne. Anabel, koja ima više od 361.000 pratitelja na TikToku, na snimku nosi bolničku haljinu, a pored objave je napisala:

"Kada svom mužu date jedan posao za porođaj - pobrini se da mi kosa lepo izgleda."

Anabel tvrdi da želi da joj kosa uvek bude lepa, bez obzira na to gde se nalazi i šta radi.

"Kosa će biti pod kontrolom čak i tokom porođaja. Dao je sve od sebe!", dodala je Anabel.

@annabell_newman Hair will be in check even in labour 😂 he tried his best bless him haha! 👶🏽 Got to think of the after pictures with baby ha! #birth #labour #labourandbirth #imjustagirl #couplescomedy #pregnancy #couplegoals #عائلتي ♬ Just A Girl - No Doubt

Ali ovde nije kraj! Anabel, koja je za tu priliku nosila i komplet šminku i sredila nokte, tvrdi da je želela da izgleda dobro da bi mogla da deli slatke fotografije sa svojim novorođenčetom.

"Moram da mislim na slike sa bebom", rekla je ona kratko.

Ali uprkos tome, Anabel, koja je rodila dečaka po imenu Oukli Rej, potvrdila je da stvari nisu išle tako glatko kako se nadala.

"Kosa mi je većinu vremena bila u obliku ananasa", priznala je.

Međutim, pojedini njeni pratioci nisu bili oduševljeni njenim gestom.

"Da ja rađam, kosa ili šminka bi mi bile poslednja stvar na pameti", napisala je jedna od fanova, na šta joj je Anabel odgovorila da ne vidi razlog zašto ne bi izgledala lepo za svoju bebu.

"Tužno je koliko važnosti društvo pridaje ženskom izgledu", dodala je druga.

"Gospođo, vi ste smešni" zaključila je treća.

Šta vi mislite?

(Kurir.rs/Večernji/J.M.)

Bonus video:

09:55

KLJUČAN PROBLEM JE KOMUNIKACIJA IZMEĐU LEKARA I TRUDNICA! Macura: Porodilje su uskraćene o postupcima koji slede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track