ZATEKLA MUŽA NA PLAŽI U PRELJUBI: Trudnica uhvatila ŠVALERA na delu, a reakcija LJUBAVNICE je ŠOKANTNA (VIDEO)
Foto: printscreen/tiktok/kellysophiaava

u 9. mesecu pobesnela na muža

ZATEKLA MUŽA NA PLAŽI U PRELJUBI: Trudnica uhvatila ŠVALERA na delu, a reakcija LJUBAVNICE je ŠOKANTNA (VIDEO)

Ludi svet -

Pravi hit na mrežama postao je video jedne žene koja je uhvatila svog muža u preljubi. Trudnica u devetom mesecu uhvatila je supruga sa ljubavnicom na plaži, a onda je osula paljbu po njima i sve dokumentovala.

trudnica, preljuba, prevara
foto: printscreen/tiktok/kellysophiaava

Keli, koja se na Tik Toku potpisuje kao "kellysophiaava" razotkrila je aferu svog muža tako što ga je zatekla na plaži sa ljubavnicom, a ceo događaj objavila je u tri videa na pomenutoj mreži.

Ljubavnica nasmejana, muž opušten

Blizu okeana, muž i ljubavnica su ležali na peškirima i uživali na suncu. A onda trudnica koja snima munjevitom brzinom prilazi paru i kreće u raspravu.

Međutim, iako ih je supruga iznenadila, oboje reaguju neverovatno ležerno, a ljubavnica se na kraju čak smeje. Misteriozna žena ostaje da leži na zemlji, potpuno mirna i neuznemirena zbog besne trudnice.

Kreće rasprava

- Ja sam njegova supruga koja je trudna devet meseci. Ko si ti, dođavola - upitala je jadna žena.

Ni muž ni ljubavnica ne govore ništa niti pokazuju bilo kakvu reakciju.

"Trudna sam devet meseci. Termin mi je za dve nedelje.", uporno ponavlja.

U tom trenutku, ljubavnica se osmehuje, ali se ne pomera, ostaje u udobnom položaju na zemlji.

"Ko si ti, dođavola?" ponovo pita što izaziva smeh kod žene.

Nekoliko trenutaka kasnije muž konačno prekida tišinu i uzima svoj peškir, rekavši: "Razveli smo se."

"Nismo razvedeni," vrišti besnažena "O čemu pričaš?" kaže, pre nego što doda: "Bio si danas kod mene."

Trudnica nastavlja da viče i ponovo se okreće ljubavnici "Šta si radila sa njim? Šta si radila sa njim?"

@kellysophiaava this was April 2023, I have been trying to get divorced ever since, but the court in my county is so backed up that we havent even gone to court yet. He has not seen our daughters since October 2023 and has not paid a dime in child support. He has multiple charges of harassment, stalking, and violating a restraining order #cheater #cheating #cheatinghusband #loser #lowlife #trash #garbage #fyp #foryou #foryoupage #caught #fbi #nj #fyppppppppppppppppppppppp #newjersey ♬ original sound - Kelly.

Neposredno pre nego što se snimak završi, muž prolazi ispred kamere, držeći povodac za psa.

Trudnica se možda ogrešila?

Cela situacija je dokumetnovana u tri videa, a u poslednjem je trudnica istakla da druga žena možda nije nimalo kriva i moli je za više informacija o njihovoj tajnoj vezi.

Žena svakako nije imala mira zbog onoga što je uradila suprugu, pa je svima napisala šta se dalje dešava sa njenom situacijom.

- Moj bivši mi preti i pokušava da mi skine video zapise tvrdeći policiji da sam ja dala njegovo ime, adresu i broj telefona. To je sve laž. Neće mi niko pretiti i zastrašivati me više. Neću da ćutim - napisala je ogorčena žena na TikTok videu i dodala.

@kellysophiaava Part 2.. the people on the beach yelled “take your garbage!!” because they left a bunch of trash #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #cheater #cheating #cheatinghusband #fbi #caught #caughtintheact #nj #newjersey ♬ original sound - Kelly.

- Mali podsetnik: Planiram da ispričam sve, ali čekam samo prvo da razgovaram sa svojim advokatom da bih bila sigurna da ne radim ništa što bi potencijalno moglo da našteti mom slučaju. On ne odgovara na imejlove i pozive preko vikenda. Molim vas ostavite pitanja koja imate i ja ću se potruditi da odgovorim na njih - pisalo je u poslednjem videu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

02:08

LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?! Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track