OTIŠLA DA SE SUNČA, VRATILA SE SA JEZIVIM OPEKOTINAMA: Iako je nanela zaštitnu kremu, preskočila je jedan korak i DESIO SE HOROR
Foto: TikTok/ czechprincesss

PAZITE SE

OTIŠLA DA SE SUNČA, VRATILA SE SA JEZIVIM OPEKOTINAMA: Iako je nanela zaštitnu kremu, preskočila je jedan korak i DESIO SE HOROR

Ludi svet -

Iako mediji na sve strane prenose mišljenje stručnjaka da se treba paziti sunčevih zraka i mazati se zaštitnim faktorom, to mnoge, pogotovo pripadnice lepšeg pola, ne sprečava da se izlože najjačim temperaturama samo zarad tena.

Nažalost, to često ume eskalira "gorenjem" kože, a takav primer je i video devojke koja je, na svom TikTok profilu, pokazala kako izgleda nakon samo jednog sunčanja.

Naime, kako je navela, koristila je kremu za zaštitu od sunca, ali je nije ravnomerno nanela po leđima što se završilo opekotinama u obliku traka.

"Razmišljam, kako se ovo desilo? Želim da vam preporučim jednu od najboljih krema za sunčanje. Ona dolazi u roler pakovanju, jednostavna je za korišćenje ali, budite sigurni da ste je dobro naneli," rekla je ona kroz smeh, a zatim se okrenula i pokazala svoja leđa.

@czechprincesss If this doesn’t get me a sponsorship with @SHISEIDO, I dont know what will… #fyp #foryoupage #shiseido #sunscreen #sunburn ♬ original sound - Stephanie Ella

Kao što je bilo za očekivati, video je izazvao reakcije mnogih.

"O moj Bože, pa to je krema za lice," napisao je jedan od pratilaca.

"Uvek treba dobro da utrljaš kremu za sunčanje," dodao je drugi.

"Ako ovo nije najbolja reklama, ne znam šta je," zaključio je treći.

U jednom od narednih videa, ova devojka objasnila da je da joj je kremu na po leđima nanosio njen prijatelj, kojem je zaboravila da kaže da treba i da je razmaže, a ne samo prevuče aplikatorom.

Mnogi u komentarima su se oglasili i objasnili joj da je pomenuta krema samo za lice i dekolte, ali i da je sada jasno da je krema kvalitetna.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

06:36

DA LI SU KREME ZA SUNČANJE KANCEROGENE?! Stručnjaci otkrili: Ne morate da se kvarcate na suncu da bi dobili vitamin D

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track