PRONAŠAO NOVČANIK NA ULICI, PA ODLUČIO DA GA VRATI: Ono što ga je sačekalo na ADRESI nije očekivao ni u NAJLUĐIM snovima (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/DarrylCvega

STRAŠNO

PRONAŠAO NOVČANIK NA ULICI, PA ODLUČIO DA GA VRATI: Ono što ga je sačekalo na ADRESI nije očekivao ni u NAJLUĐIM snovima (VIDEO)

Ludi svet -

Na Instagramu već neko vreme kruži snimak mladića koji je na ulici pronašao novčanik i odlučio da bude pošten i vrati ga vlasnici.

Naime, mladić je prešao dobran put da bi došao ženi, takoreći, pred noge. Stigao je na njenu adresu, pozvonio na vrata ali ono što ga je dočekalo nije bilo ni malo prijatno.

Vlasnica novčanika se javila na interfon i nakon što joj je momak objasnio šta se dogodilo, žena mu se zahvalila i zatražila od njega da novčanik ostavi ispod otirača.

“Potrošio sam dosta vremena da bih došao do vaše kuće i ne bih se vraćao gradskim prevozom,” rekao je mladić dodavši da se u njenom kraju ne oseća bezbedno i da bi voleo da vrati da se vrati taksijem.

Žena se na to nije oglasila, ostala je nema, a izrevoltirani mladić odlučio je da počasti sam sebe, pa je sam uzeo 30 dolara iz njenog novčanika. Ovaj gest naterao je ženu da se oglasi, na šta mu je burno rekla - Šta radite to?!

“Nisam uzeo sav novac, imate još devet dolara i nešto kovanica,” odgovorio joj je mladić, a zatim zatražio da mu iznese čašu vode jer je veoma žedan.

Međutim, žena je opet odlučila da ga izignoriše, pa je dečko uzeo još jedan dolar da kupi sebi flašicu vode, a zatim je otišao svojim putem.

Ovaj nesvakidašnji snimak izazvao je brojne reakcije na Instagramu. Dok su jedni podržavali reakciju žene, drugi su smatrali da je žena veoma nezahvalna.

novčanik
foto: Printscreen/Instagram/DarrylCvega

"Ja sam na njegovoj strani, žena je veoma nezahvalna," napisao je jedan od pratilaca.

"Pokrao ju je na njene oči. Ne razumem komentare koji govore da je zaslužio da nagradi sam sebe," dodao je drugi.

"Biti dobri samarićanin znači da ćeš vratiti novčanik i nastaviti dalje, a ne pokušati da izvučeš nešto iz situacije," zaključio je treći.

Kakvo je vaše mišljenje?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:43

ŠOK IZJAVA: U Beogradu se dnevno desi ČAK 3 PROVALE! Iz odseka za suzbijanje krađa savetuju: Obratite pažnju na OVO kada putujete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track