Amanda Lion, 21-godišnji model iz Brazila i zvezda sajtova za odrasle, otkrila je da je zaradila bogatstvo ispunjavajući jedan bizaran fetiš.

Naime, kako tvrdi, zaradila je 28.000 evra, prodajući pramenove svoje kose nepoznatim muškarcima putem interneta.

Pramen kose 94 evra, vodu nakon kupanja prodaje za 29 evra

Nakon što je testirala tržište, ponudila je ovu uslugu svim svojim pretplatnicima. Amanda prodaje svaki pramen kose za 94 evra. Do sada je prodala čak 300 pramenova.

"Moja namera je da ponudim nešto jedinstveno svojim pretplatnicima, nešto što će ih učiniti još bližim meni", objasnila je Amanda na svom Instagram nalogu,

Ovaj neobičan biznis, očigledno, donosi značajne prihode mladoj brazilskoj zvezdi interneta, koja je spremna da iskoristi svoju popularnost na jedinstvene načine.

- Neki ljudi možda smatraju da je ovo čudno ili bizarno, ali je važno prepoznati raznolikost fetiša, ma koliko neobični mogli da budu - zaključila je Amanda.

Amanda takođe flašira prljavu vodu iz svojih kupki i prodaje je svojim fanovima. Ova neobična usluga takođe je imala uspeha, jer Amanda uspešno prodaje vodu koja ostaje za njom posle kupanja, po ceni od 29 evra po flaši. Ona je otkrila da je ova neobična prodaja vode zapravo deo priprema za njeno raskošno venčanje i medeni mesec.

(Kurir.rs/Informer/M.J)

Bonus video:

kurir televizija SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu