Linda i njen suprug doživeli su pravu neprijatnost na letovanju, kada su se slučajno našli među svingerima jer su na sebi nosili kupaći kostim sa motivima ananasa.

ananas.jpg
Printscreen/TikTok 
Muž i žena nosili kupaći sa motivima ananasafoto: Printscreen/TikTok

Svoje ludo iskustvo sa letovanja podelila je na društvenim mrežama, a kako je objasnila nije joj bilo ni na kraj pameti da će ljudi misliti da su svingeri.

U nebranom grožđu

Kako je otkrila svi na plaži su bili ekstremno fini prema ovom paru, a sve zato što su nosili kupaće kostime sa motivom ananasa, koji su ljudima signalizirali da su svingeri.

Lindi i njenom suprugu ništa nije bilo jasno. Bili su na odmoru i u blaženom neznanju mislili da je to, eto, sredina puna dragih neznanaca. Međutim, shvativši pravu isitnu počeli su da se smeju do suza.

- Mislili su da smo svingeri jer smo ostavljali takav utisak zbog naših kupaćih kostima sa motivima ananasa - rekla je ona u svom TikToku videu, ali nije objasnila kako su otkrili o čemu se radi, je li im prišao neko i ponudio grupni seks ili su to načuli od nekoga.

Zašto je ananas svigner motiv?

shutterstock-572083087.jpg
Shutterstock 
Ananas je vekovima simbol svingerafoto: Shutterstock

Naime, ananas je u svingerskim krugovima simbol želje za menjanjem partnera, a ako se stavi pred kuću, to je znak da je u toku svingerska zabava, a ako je okrenut naopako onda je osoba u potrazi za istom.

Čest je slučaj da svingeri nose odeću i modne dodatke s motivom ananasa kao identifikacioni znak u javnosti.

Anans je navodno predstavljao šarmantno gostoprimstvo i entuzijastičan doček kroz vekove.

Na mrežama haos

ananas2.jpg
Printscreen/TikTok 
Muž i žena su se smejali kad su shvatilifoto: Printscreen/TikTok

Ovaj video brzo je postao viralan, a za svega par dana je počeo da broji više od 4,3 miliona pregleda. Komentari su se samo nizali, a mnogi korisnici nisu znali da je ananas simbol svingera.

- Trebali su da odaberu nešto malo opskurnije za svingere, stvari s ananasom su preslatke - napisao je neko.

Linda je uz jedan komentar napisala da sad "zaista želi da istraži razlog zašto je ananas znak svingera".

profimedia0352771634.jpg
Rafael Metz / Alamy / Alamy / Profimedia 
foto: Rafael Metz / Alamy / Alamy / Profimedia

A mnogi korisnici su se zapitali da li su dobili neku ponudu za svingerske odnose. Ipak, Linda nikada nije odgovorila na to pitanje.

(Kurir.rs/I.M.)