Influenserka Sonja Dening snimila je video na Tik Toku u kom je otkrila kako je prevarena na odmoru na ostrvu u nemačkom Severnom moru.

Naime, kako je objasnila, Sonja je rezervisala hotel sa pogledom na more, međutim nije dobila ono što je očekivala, a isto je podelila sa svojim pratiocima.

"Jako su nas zeznuli", rekla je Sonja (28) u video koji je, praktično preko noći, skupio preko 3.6 miliona pregleda, prenosi New York Post.

Kako je dalje objasnila, rezervisala je smeštaj u Vesterlandu na Ziltu, ostrvu u nemačkom Severnom moru a isti je, barem prema fotografijama, trebao da ima magičan pogled na more i obalu.

"Radovali smo se što ćemo otkriti ovaj prelep pogled", rekla je Sonja.

Međutim, kada je stigla u hotel shvatila je da je sve samo slika. I to u bukvalnom smislu. U videu se vidi Sonja koja hoda prema prozoru s neverovatnim pogledom na obalu, ali ubrzo pokazuje da je to ustvari samo plakat s morskom obalom obešen preko podrumskog prozora.

"Mislili smo: 'Vau, kakav sjajan pogled imamo', ali gledajte, to je samo fotografija. Samo smo u podrumu," rekla je Sonja sa razočarenjem u glasu.

Kako je objasnila, izgleda da su vlasnici nekretnine koristili posebno svetlo koje da imitira sunčevu svetlost.

"U krevetu ste, ponoć je, ali mislite da je ili veče ili jutro. Prilično je neverovatno," našalila se.

Pratioci su naravno obasuli video komentarima.

"Najčudesnija stvar je da slika izgleda potpuno stvarno," napisao je jedan od pratilaca.

"Morate pustiti vlasnike da izraze svoju kreativnost," zaključio je drugi.

Šta biste vi uradili?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU