Leandro de Souza (35) iz Brazila doslovno je istetoviran od glave do pete, međutim ipak je odlučio da treba da promeni svoj životni stil pa se podvrgao laserskim intervencijama za uklanjanje tetovaža.

Naime, Leandro je imao veoma teško detinjstvo koje ga je odvelo u život pun droge, alkohola i, po svemu sudeći, tetovaža. Srećom, Leandro je pronašao spas u Bogu i odlučio da sada ukloni tragove svoje prošlosti.

"Preko noći sam ostavio sve - drogu, alkohol i cigarete. I trenutno prolazim kroz naporan proces uklanjanja svih tetovaža. Da, boli, ali odlučio sam da okrenem novu stranicu u životu i zasad sam zadovoljan rezultatima," rekao je Leandro, a prenosi The Mirror.

Dosada je imao dva tretmana u klinici za lasersko uklanjanje, a da bi se zauvek rešio svih tetovaža biće mu potrebno barem još šest jer, kako kaže, 95 posto njegovog tela je prekriveno ovim trajnim crtežima.

"Živi sam svedok svega onoga što ne treba da bude i nadam se da će mladi ljudi dvaput razmisliti pre nego što odluče da se tetoviraju. Samo želim da vam pomoći u tom procesu, želim da vratite svoje dostojanstvo, sve propuštene prilike za posao... Ja sam se pokajao i danas mogu da uklonim sve svoje tetovaže, ali znam da nisu svi te sreće. Zahvalan sam na svemu," dodao je Leandro koji o svom procesu ukljanjanja redovno obaveštava svoje pratioce na TikToku i Instagramu.

Kako je dalje navedeno, Leandro je prvu tetovažu uradio sa samo 13 godina, nakon što mu je žena koja ga je usvojila isto i dopustila. Njegovi prvi dani na ovom svetu počeli su u kartonskoj kutiji za cipele, nakon čega ga je usvojila jedna žena.

Njegove traume su tu, nažalost, tek počele. U 13. godini je, sem tetovaže, počinio i prva krivična dela pa ga je u zatvoru, nažalost, silovao vojni policajac. Ostalo se samo nizalo...

"Svako ima svoj put. Shvatio sam da mu je ova promena potrebna da bi ponovno pronašao sebe. Bilo je teško gledati ga kako "briše" sve te godine rada, ali znam da je to najbolje za njega," izjavio je njegov tatu majstor i prijatelj Marsio Munhoz.

Prema Leandrovim rečima glavna motivacija za njegove radikalne promene je njegova majka.

"Trenutno pokušavam da osiguram odgovarajuće životne uslove da bih joj omogućio da živi sa mnom," zaključio je Leandro.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Instagram ZA 600 TETOVAŽA DALA 50.000 $, 3 NEDELJE BILA SLEPA ZBOG BOJE ZA OČI! Amber promenila celo TELO, a evo kakva je bila pre! ŠOK!