Na društvenoj mreži TikTok snimak mladog bračnog para postao je viralan i izazvao lavinu komentara. Mladenci su želeli da imaju savršene slike sa venčanja, međutim to im nije uspelo.

Naime, oni su odlučili da se posle venčanja slikaju na jednoj plaži u Portugalu, ali su prevideli jedan detalj. Naime, reč je o nemirnom okeanu pa su talasi bili sve vreme veliki i potpuno su preklopili mladu koja je pala i cela bila mokra.

Mladoženja je pokušao da je podigne, ali pre nego što je uspeo stigao je novi talas koji, sigurni smo, nije obradovao par. Na kraju su uspeli da se izbore, ali slikanje je propalo.

screenshot-20231203-181956.jpg
Printscreen/Tiktok/overtime 
foto: Printscreen/Tiktok/overtime

Snimak je sakupio 1000 lajkova i 200.000 pregleda na TikToku, a korisnici su masovno komentarisali: "Pravi primer rečenice ’Dok nas smrt ne rastavi’", "Ovo nikada nećete zaboraviti" "Imaćete lepa sećanja" i "Barem ćete imati originalne fotke","Meni nije smešno, talas je mogao da je odvuče, barem je živa ostala", samo su neki od komentara.

Međutim, ovakve situacije se ne završe uvek simpatično kao prethodna. Jedan par u Kini je prilikom slikanja posle venčanja okeanskim talasima odvučen u vodu i tako tragično skončao.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija "ZA OČEKIVATI SU TOPLOTNI TALASI, SUŠE, POŽARI, OLUJE" Zamenik direktora RHMZ: Dolazi do klimanja naše klime, POSLEDICE NA OKEAN