Video snimak devojke po imenu Britani koja pokazuje svoj jezik postao je viralan. Žena sa jezikom od 7,9 cm postala je Ginisova rekorderka za najširi klap. Žena je postavila Ginisov rekord za najširi jezik.

Svi pričaju o širini njenog jezikafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Skoro širine kreditne kartice. Britanina prijateljica je bila ta koja je istakla njen masivni jezik, što je navelo advokata da ga izmeri sa prethodnim pobednicima, koji su bili 7,3 cm. Zapanjena svojim rezultatima, odmah je stupila u kontakt sa Ginisovim svetskim rekordima (GVR).

Svi pričaju o njenom jezikufoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

"Kada ljudima pokažem svoj jezik, većina je samo šokirana i nasmeje se“, rekla je Britani iz Hjustona u Teksasu za Vhat's The Jam.

„Dobijam smešna pitanja, ali jedem i pijem kao i svi drugi. I to mi nikada nije stvaralo probleme", rekla je ova rekorderka.

Britani pokazuje šta sve može sa jezikom da uradifoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Ranije ovog meseca, Britani je nastavila i zvanično sprovela izazov. A GVR joj je dao titulu najšireg jezika na svetu. U snimku koji je podeljen na nalozima kompanije na društvenim mrežama, oni su pokazali kako Britani isplazi jezik i pritiska ga. Zatim jezikom podiže veliku čokoladicu pre nego što stavi lenjir na nju da dokaže njenu širinu.

Najširi jezik (ženski) 7,9 cm (3,11 in) koji pripada Britani Lakaio. Sakupio je preko 221.000 pregleda, 9.000 lajkova i stotine komentara

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija PREMIJERA SERIJE "SABLJA" U NARODNOM POZORIŠTU U SARAJEVU! Ekskluzivan intervju Dragana Mićanovića: Ovo sam radio iz srca!