Otišao kod lekara zbog jezivih bolova: Ono što su mu izvukli iz stomaka još je bilo živo, doktori zanemeli od šoka (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

BIZARNO

Otišao kod lekara zbog jezivih bolova: Ono što su mu izvukli iz stomaka još je bilo živo, doktori zanemeli od šoka (VIDEO)

Ludi svet -

Mnogo je bizarnih slučajeva u svetu za koje se nebrojeno puta postavljalo pitanje - kako je ovo moguće, ali čini se da je slučaj jednog čoveka iz Vijetnama jedan od najčudnijih ikada.

Sve je krenulo od 34-godišnjeg muškarca koji se žalio na bolove, zbog čega je otišao kod doktora. Primljen je u bolnicu u provinciji Kvang Nin u Vijetnamu sa teškim grčevima, a rendgen i ultrazvuk su pokazali da ima strano telo u stomaku.

jegulja
foto: Printscreen YouTube

Iako se nije videlo šta je u pitanju, bilo je jasno da je slučaj ozbiljan s obzirom na to da je to nešto izazvalo perforaciju creva i peritonitis, kada unutrašnji zid stomaka postaje otečen i bolan.

Doneta je odluka da ga hitno operišu, ali hirurzi ni u najluđim snovima nisu mogli da zamisle ono što će ugledati u njegovoj utrobi. Iz stomaka je izvučena jegulja duga 30 cm.

jegulja
foto: Printscreen YouTube

Najbizarnije od svega je bilo to što je jegulja još uvek bila živa. Čovek kasnije nije hteo da objasni kako je jegulja ušla u njega, ali lekari veruju da je ušla u njegov rektum, skliznula uz debelo crevo, izgrizla creva i ušla u želudac.

Rekli su da su bili zapanjeni što je jegulja još živa kada su je uklonili.

UZNEMIRUJUĆE! U nastavku možete pogledati snimak ovog bizarnog slučaja:

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S.)

Bonus video:

01:46

OVO JE JASAN SIMPTOM NERVOZNIH CREVA! Izgled stolice je pozdan pokazatelj da li je stomak zdrav!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track