Kad je Kristina videla mladoženju umalo je šlog strefio: Pristala na venčanje na slepo, pa od čuda nije mogla da progovori ni reč
Foto: printscreen/youtube/e4

hit snimak

Kad je Kristina videla mladoženju umalo je šlog strefio: Pristala na venčanje na slepo, pa od čuda nije mogla da progovori ni reč

Ludi svet -

Venčanje Kierana i Kristine u šou "Married At First Sight UK" zapalilo je mreže, zbog šale koju je mladoženja izveo pred oltarom.

Kieran, koji je po zanimanju automehaničar, našalio se sa budućom mladom, stavivši set lažnih zuba.

Došla pred oltar na slepo, pa se sledila

Reč je o šou programu u Velikoj Britaniji, koji dva potpuna stranca stavlja pred oltar, pružajući im priliku za zajedničku budućnost.

Mlada od šoka nije mogla da progovori
Mlada od šoka nije mogla da progovorifoto: printscreen/youtube/e4

Iako je do sada prikazana samo jedna epizoda, čini se da je Kieran nadmašio sebe. Njegovi, neugledni lažni zubi su mu virili ispod gornje usne, šokirajući Kristinu koja je hodala do oltara. Zgranuta mlada nije mogla da izgovori ni reč.

Uočivši njen negativan izraz lica, Kieran je otišao korak dalje i ponašao se kao da je u redu, pitajući: "Jesi li dobro, jesi li dobro? Kako se zoveš?"

Pre nego što je to uradio, mladoženja Kieran je objasnio producentima da je šala rizičan potez i da je bio "nervozan" kada bi video njenu reakciju, ali je želeo da vidi Kristinin smisao za humor.

Mladoženja se našalio lažnim zubima
Mladoženja se našalio lažnim zubimafoto: printscreen/youtube/e4

- Mislim da bi zubi mogli učiniti da izgledamo malo nezrelo. Malo sam nervozan, li želim da vidim kako će to da ide. Ovo bi zaista moglo da se završi loše. Samo želim da znam da li je ova devojka zabavna - objasnio je on.

Iako je Kieran to video kao šalu, nekoliko korisnika na društvenim mrežama nije delilo isto mišljenje, te su na društvenoj mreži X, izneli negativan stav prema šali.

Jedan korisnik je rekao: "Ovo je užasno, kakva gadna šala"

Kao i svake godine, nakon što se završi glamurozna ceremonija venčanja, novi par će morati da svoju ljubav stavi na kušnju odlaskom na medeni mesec, kao i zajedničkim životom I sa svojim kolegama mladencima.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track