"Prvi put sam se osula po vratu": Mladi bračni par otkrio "zlatna pravila" svingeraja, komšije ih čudno gledaju zbog jedne stvari
Džen i Mark Džejms godinama su svingeri, Foto: Printscreen/Instagram/Jenandmarc1

vole

"Prvi put sam se osula po vratu": Mladi bračni par otkrio "zlatna pravila" svingeraja, komšije ih čudno gledaju zbog jedne stvari

Ludi svet -

Mladi bračni par iz Mančestera, Džen i Mark Džejms, odlučili su da malo začine svoj brak pa su se upustili u obilazak svingerskih klubova po gradu. Očarani iskustvima koje su stekli, javno su podelili sve što im se dogodilo.

Naime, ubrzo nakon upoznavanja, Džen i Mark su se upustili u otvorenu vezu, punu eksperimetisanja, a inspiraciju im je dala njihova prijateljica koja, istovremeno, izlazi sa više ljudi.

"Njen način života naveo me je da sa mužem porazgovaram o svojoj fantaziji da zamenimo partnere", rekla je Džen, a prenosi portal "The Sun".

Džen je svom suprugu naglasila da ne želi treću osobu u njihovoj vezi, ali da je raspoložena za malo eksperimentisanja. Mark, iako možda iznenađen, oberučke je prihvatio njenu ponudu.

"Pre naše veze oboje smo iskusili seks u troje, pa smo sada jednoglasno odlučili da se malo zabavimo, na ovaj način," kazala je Džen.

Kako je navedeno, prvi svingerski klub obišli su 2021. godine i kažu da nisu bili nervozni sve dok nisu prešli prag kluba.

"U momentu sam se toliko unervozila da sam se osula po celom vratu. Mark je video da sam se uznemirila, pa smo se dogovorili da ćemo otići posle 10 minuta, ako nam se ne dopadne. Ali svi su bili tako divni, odlično smo se proveli," prisetila se Džen.

Njih dvoje i dalje posećuju svingerske žurke, tražeći druge parove koje će odvesti kod njih u stan i imati grupni seks.

"Mi smo sada već poznati u tom svetu, pa nam često priđu parovi koji, kao i mi nekada, prvi put žele da probaju nešto novo. Prvo popijemo piće i isprobavamo izazovan veš pa, ako je par iskusan, brzo se preselimo u spavaću sobu, ali ako su novi, onda idemo laganije," opisala je Džen.

Džen i Mark, takođe, imaju "zlatna pravila". Sve egzibicije koje izvode, dešavaju se isključivo u njihovoj spavaćoj sobi, dok druge prostorije ostaju "ne okaljane". Pored ovog, postoji još jedno, a to je da nikada ne izlaze, jedno bez drugog, ne izlaze na dejt sa nekim parom ili trećom osobom.

“Možemo da menjamo partnere, ali smo uvek oboje u sobi. Drugi svingeri imaju drugačija pravila, ali ovo je ono što kod nas funkcioniše," dodala je Džen.

Iako jednom nedeljno odvoje vremena za svoje fantazije, kažu da bi voleli da neko u njihovom komšiluku, takođe, voli ovakve stvari jer im je dosta čudnih pogleda kroz prozor.

"Komšije nas ponekad čudno gledaju i pitaju nas šta se to dešava u našoj kući. Nisam sigurna da bi razumeli da nas je svingeraj zbližio," završila je Džen.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:53

ŽELJKA IZ ĆUPRIJE JE JEDNA OD PET ŽENA KOJA JE USPELA DA RODI SA SRCEM NA DESNOJ STRANI! Lekari nisu verovali u OVO ČUDO PRIRODE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track