Dženifer Pamplona (31) česta je tema u medijima zbog svog načina života u vezi s operacijama, a potrošila je više od milion američkih dolara da bi izgledala poput svog idola Kim Kardašijan. Influenserka i model sada je otkrila da su joj se snovi da postane majka 'raspršili' zbog previše injekcija filera, piše Daily Mail.

Dženifer prolazi kroz agononu zbog filerafoto: jenniferpamplona4/tiktok

"Uvek sam sanjala o tome da budem majka. Odmalena sam zamišljala trenutak kada ću imati svoju decu i zasnovati porodicu", rekla je Dženifer koja ima milion pratilaca na Instagramu.

Ona je primila srceparajuću vest da ima male šanse da dobije dete zbog komplikacija od filera za zadnjicu.

"Sada vidim da me nešto što sam mislila da je rešenje za poboljšanje mog izgleda uništilo. Patnja je ogromna, a bol zbog nemogućnosti stvaranja života je nešto što nisam mogla zamisliti", objasnila je.

Prema rečima doktora Karlosa Riosa, plastičnog kirurga specijalizovanog za Dženiferin slučaj, ona je počela da osećati jake bolove u zadnjici i nogama nakon što se podvrgla zahvatu pre više od 10 godina. "

"Dženifer je ubrizgala PMMA u svoju zadnjicu u postupku poznatom kao bioplastika. Simptomi koje je pokazivala direktna su posedica ovog postupka", rekao je doktor.

Objasnio je i da je Dženifer "visila o koncu". "Meditacijom, pravilnom ishranom, suplementacijom i lekovima uspeli smo je za sada stabilizovati. Bilo je pitanje života ili smrti", dodao je.

Dženifer se počela podvrgavati plastičnim operacijama sa 17 godina i od tada je imala više od 30 zahvata na telu i licu. Odlučila je prestati tek nakon što joj je 2022. dijagnostifikovana telesna dismorfija. Sada trenutno prolazi kroz razdoblje velike patnje i suočavanja s komplikacijama te čeka rekonstruktivnu operaciju u Kolumbiji.

(Kurir.rs/Večernji/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija "KADA JE POBEDIO, IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA SAM DOBIO FERARI!" Kakve reči Saše Kovačevića: Nole je naš ponos, stalno nas inspiriše