Ženi sa „najvećim usnama na svetu“ u lice ubrizgavaju ćelije iz pupčane vrpce: Andrea otkriva šta su joj lekari rekli - šok!
Foto: Printscreen/ Instagram

UŽAS!

Ženi sa „najvećim usnama na svetu“ u lice ubrizgavaju ćelije iz pupčane vrpce: Andrea otkriva šta su joj lekari rekli - šok!

Ludi svet -

Žena koja se može pohvaliti "najvećim usnama na svetu" odbacila je filer i odlučila se za novu proceduru - ubrizgavanje ćelija pupčane vrpce u kožu.

Andrea isprobava nove metode
Andrea isprobava nove metodefoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Andrea Ivanova redovno dolazi na naslovne strane zbog svog izgleda. Influenserka na društvenim mrežama, koju su lekari upozorili na njenu ekstremnu transformaciju, voli da pomera granice i „eksperimentiše“ sa različitim kozmetičkim metodama. U svojoj poslednjoj sesiji odlučila se za novi „inovativni“ materijal- ćelije koje se nalaze u pupčanoj vrpci.

I uprkos tome što ima samo 20 godina, Andrea kaže da će joj taj proces pomoći da ponovo izgleda „mlado“.

Već se osećam i izgledam 10 godina mlađe“, rekla je 26-godišnjakinja za Vhat’s The Jam.

Kako dalje objašnjava, putem društvenih mreža otkrila je novi metod uvećanja usana i poželela je odmah da ga proba:

Andrea ne žali novac za operacije
Andrea ne žali novac za operacijefoto: Printscreen/Instagram

Ova procedura me je zaintrigirala, jer je drugačija i ima neverovatan efekat na kožu. Slučajno sam naišao na video na TikToku koji prikazuje mladu damu koja traži od klinike da ima najinovativniju proceduru koju mogu da ponude", kaže Andrea.

Andrea iz Bugarske, prošla je kroz proces 30. avgusta, koji je koštao 645 funti. Uključuje ekstrakciju egzosoma, prirodnog nosača koji isporučuje proteine, lipide i DNK između različitih ćelija, i ubrizgava ih u delove kože koji ranije nisu dodirnuti.

Bugarka je ponosna na svoj izgled
Bugarka je ponosna na svoj izgledfoto: printscreen/instagram/andrea88476

I dok bivša studentkinjaa filozofije nije svesna kako izvlače ćelije iz pupčane vrpce, sada je kasno jer je njen sledeći termin već zakazan.

Doktor mi je preporučio da ponovo idem posle osam meseci. Nije bilo oklevanja od njih, jer je mojoj koži zaista potrebna ovakva nega, po mom mišljenju. Nisam se plašila bilo kakvih komplikacija ili alergijskih reakcija, iako to nije bilo dugo. Nisam imala bolova tokom zahvata, samo ubode od igala, na šta sam sada navikla", zaključila je.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:02

HAOS U STUDIJU Nakon osuda voditelja zbog ESTETSKIH OPERACIJA, žestoko uzvratila: Lako ti je kada si PSIHOPATA! EVO IDE PO NOŽ?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track