Influenserka objavila da se udaje, a kada je otkrila ko je mladoženja svi su zanemeli: Nakon godinu dana braka usledio je novi šok
Foto: jam Press / Jam Press / Profimedia

zanimljiva situacija

Influenserka objavila da se udaje, a kada je otkrila ko je mladoženja svi su zanemeli: Nakon godinu dana braka usledio je novi šok

Ludi svet -

Influenserka kaže da se razvela nakon što joj je dosadilo sopstveno društvo. Suelen Karei je u prošlosti bila na naslovnim stranicama jer je otkrila svoje probleme sa zabavljanjem. Prošle godine odlučila je da se venča za sebe na ceremoniji održanoj u Londonu, koju je podelila sa svojih 400.000 pratilaca na Instagramu.

Ali posle samo 12 meseci sologamije ( braka sa samom sobom), 36-godišnjakinja je sada objavila da se razvodi.

Udala se za sebe pa se razvela
Udala se za sebe pa se razvelafoto: jam Press / Jam Press / Profimedia

Nakon što sam prošla terapiju za parove sama sa sobom, shvatila sam da su samoanaliza i razmišljanje od suštinskog značaja“, rekla je Suelen, koja je poreklom iz Brazila, ali sada živi u Londonu, za Vhat’s The Jam.

„Ključno je znati kada završiti ciklus. Čak i posvećenost sebi može imati svoje izazove, kao što je suočavanje sa očekivanjem da budete savršeni za sebe sve vreme. Shvatila sam da vršim veliki pritisak na sebe i to me ponekad iscrpljuje. Shvatili sam da je čak i u braku sa nama samima važno da prihvatimo naše nesavršenosti."

@suellencarey A vontade de vencer, o desejo de sucesso, o desejo de atingir seu pleno potencial. Estas são as chaves que irão abrir a porta para a excelência pessoal. Clothing @brazilianfashion2024 🇬🇧 The will to win, the desire to succeed, the desire to reach your full potential. These are the keys that will unlock the door to personal excellence. #london #queen #queencity #suellencarey #famous #instafamous #influencers #blogger ♬ som original - Suellen Carey

Suelen je takođe rekla da se zbog tog iskustva ponekad osećala usamljenom. "Iskustvo me je navelo da shvatim važnost povezivanja sa drugima", rekla je.

@suellencarey

Eu depois de fechar novos trabalhos kkkkkkk. Estou amando a diva versão mímica, quem está reclamando é pelo recalque mesmo. @mayamassafera ❤️.

♬ som original - Suellen Carey

Dala je sve od sebe da održi vezu – čak je tvrdila da je prisustvovala 10 sesija sa terapeutom ali na kraju se odlučila za razvod.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track