Melisa Sloun poznata je po tome što joj je telo, uključujući i lice, gotovo u potpunosti prekriveno tetovažama. Ova majka dvoje dece iz Velsa veruje da je jedna od najtetoviranijih osoba na svetu i to želi da potvrditi upisom u Ginisovu knjigu rekorda.

Iako voli svoje telo prekriveno tintom i nastavlja da se tetovira čak tri puta nedeljno, Melisa se često susreće sa odbacivanjem zbog svog specifičnog izgleda.

Zbog svoje strasti prema tetovažama suočava se s ograničenjima u svakodnevnom životu, uključujući nemogućnost pronalaska posla, pristupa školama, pa čak i lokalnim pabovima.

Melisa, koja ima 47 godina, priznaje da joj nedostaje posećivanje omiljene pivnice i razgovori s ljudima, ali kaže da sada ne može ništa da promeni.

"Ne mogu da nađem posao. Niko ne želi da ne zaposli zbog tetovaža. Prijavila sam se za posao čišćenja WC-a, ali su me i tu odbili zbog mog izgleda," kaže Melisa za Mirror, a prenosi Večernji.

Osim problema sa poslom, Melisa se suočila i sa diskriminacijom u školi svoje dece, gde su joj zabranili prisustvovanje događajima. Tvrdi da su joj čak zabranili ulazak u školu tokom školskih priredbi i da je morala da gleda kroz prozor.

Njena zavisnost o tetovažama uzrokovala je i probleme sa tetoviranjem jer su mnogi tatu majstori odbili da joj rade tetovaže na licu, plašeći se da je prešla granicu.

"Neki tatu majstori su mi rekli da mi više ne mogu pomoći jer sam otišla predaleko," objašnjava Melisa, pa se prisetila i kako joj je u prošlosti bio zabranjen ulazak u pabove zbog njenih tetovaža.

"Ljudi su me gledali kao da sam niko i ništa," kaže.

Sa gotovo svakim delom lica prekrivenim tintom, uključujući cvetne uzorke i krsteve, Melisa je otišla korak dalje i prekrila stare dizajne novim, stvarajući nekoliko slojeva tetovaža na licu. Trenutno, kaže da ima tri sloja i veruje da bi mogla da ima najviše tetovaža na svetu.

"Ciljam na Ginisov rekord," rekla je dodajući da nikad neće prestati sa tetoviranjem.

Uprkos pokušajima da prikrije svoje tetovaže šminkom, Melisa nije uspela da pronađe posao i kaže da je njena zavisnost o tetovažama toliko jaka da planira da nastavi sve dok ima mesta na telu za novu tintu.

"Ako doživim 70, i dalje ću se tetovirati," kaže, dodajući da je njena koža na nekim mestima već poprimila plavičastu boju.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija ŽELJKA IZ ĆUPRIJE JE JEDNA OD PET ŽENA KOJA JE USPELA DA RODI SA SRCEM NA DESNOJ STRANI! Lekari nisu verovali u OVO ČUDO PRIRODE