U poslednje vreme turski mediji prepuni su vesti o devojci po imenu Sedef (18) koja se pojavila i u emisiji tv prezenterke Esre Erol, koja je pomogla u pronalaženju Sedefine mlađe sestre Sudenaz.

Naime, u Esrinoj emisiji tema nije bila Sedefina sestra već njeno šokantno priznanje da već tri godine, sa lažnog profila, zadovi svog rođenog oca ne bi li mu izvukla što više novca.

Svoju šokantnu priču Sedef je iznela ne samo pred kamerama već i u prisustvu oca Mehmeta i majke Hulie, a kako je navela uspela je da "skupi" oko 2000 eura, prenosi portal "Bayburtmedya".

foto: Printscreen YT/EsraErol'da

Sedefa nije imala reči hvale za svog oca, već nasuprtom nazvala ga je "nasilnikom" tvrdeći da nikada nije želeo novčano da pripmogne niti nju niti njenu mlađu sestru Sudenaz.

"Ovaj čovek me tukao. On nije moj otac. Zaljubio se u devojku koju nikada nije video. Ova žena mi nije majka, kad se pomirila s njim. Moja sestra je u ovakvom stanju zbog njih," ispričala je Sedef.

U svoju odbranu, takoreći, otac Mehmet rekao je da je njegov brak sa Huliom imao problema, kao i da nije znao da se dopisuje sa ćerkom jer mu je ona prosledila fotografiju Ede Čelikel, kako mu se predstavila.

"Pričala mi je da ima slične probleme sa mužem. Verovao sam ćerki i počeo da komuniciram sa Edom. Posle nekog vremena je tražila novac i ja sam ga slao. Zaljubio sam se," objasnio je Mehmet i dodao nije upućen toliko u funkcionisanje društvenih mreža jer od obrazovanja ima samo osnovnu školu.

Ova porodična drama privukla je pažnju mnogih kraj malih ekrana, pogotovo nakon pronalaženja mlade Sudenaz koja je pronađena oko deset dana nakon što je njena priča obelodanjena u emisiji Esre Erol. U vezu sa njenim nestankom dovedena su dvojica muškaraca koji su pod nadzorom, a Sudenaz je predata agenciji za zaštitu dece.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija ŽELJKA IZ ĆUPRIJE JE JEDNA OD PET ŽENA KOJA JE USPELA DA RODI SA SRCEM NA DESNOJ STRANI! Lekari nisu verovali u OVO ČUDO PRIRODE