Hejli Dejvis tvrdi da je napravila nezgodu svom partneru tokom intimnih odnosa te da je zbog toga završop u bolnici.  Ova devojka naime ima mali uređaj implantiran u matericu kao kontracepciju.

Oslobađa bakar (IUD) ili hormone (koji se u Velikoj Britaniji nazivaju IUS) da spreči trudnoću. Ostaje u materici od pet do deset godina. Ali spirala se u retkim slučajevima može pomeriti ili izaći iz materice, obično u roku od tri meseca od postavljanja.

Hejli je intervjuisala Ana Nelo, kreatorka sadržaja i model posvećena borbi protiv seksualne stigme.

profimedia-0912620850.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia Ispovest Hejli Dejvis

Ona intervjuiše žene o njihovim najupečatljivijim seksualnim iskustvima.

Ova 28-godišnjakinja, koja zarađuje šest cifara godišnje, ima ogromnu publiku, sa 1,2 miliona pratilaca na Instagramu koji gledaju njenu novu video seriju pod nazivom Vhat’s Her @.

U jednom od poslednjih intervjua, Ana razgovara sa Hejli koja je morala da hitno ode u bolnicu nakon što su ona i njen ljubavnik pretrpeli jezivu povredu tokom seksa.

„Za žene je veoma važno da otvoreno pričaju o svojim seksualnim iskustvima, jer je to najbolji način da uklone osećaj stida oko seksa“, rekla je Ana.

Nikad se više ne šokiram onim što mi ljudi govore – sve sam to čula. Nadam se da moja video serija čini da se druge žene i muškarci osećaju dobro u vezi sebe i svog seksualnog života. Seksualne povrede se dešavaju - to je sasvim normalno", kaže ova lepotica.

profimedia-0912620916.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia Hejli tvrdi da je polomila polni organ svom dečku tokom odnosa

U videu, Hejli detaljno objašnjava incident.

Slomila sam muškarcu polni organ tokom seksa“, rekla je.

„Dakle, njegov polni organ udario mi je spiralu i kao da mu je istrgao komad. I ne samo to, zapravo mi je presekao grlić materice i morala sam da idem u bolnicu i da mi ga uklone. Osećala sam se loše zbog tog tipa. Rekao sam mu da ne ide tako duboko"

Hejli takođe priznaje da dok je ona otišla u bolnicu, njen ljubavnik navodno nije – uprkos „komadu“ mesa koji je otkinuo sa svog penisa.

Imali su seks u misionarskom položaju kada se incident dogodio.

Rekla je: „ Ušli smo pod tuš [posle seksa] i videla sam to [povredu] i tada sam shvatila koliko me boli. Dakle, bilo je kao posle prvog seksualnog iskustva.”

Čini se da nijedan od ljubavnika nije bio previše uznemiren zbog incidenta, jer manekenka priznaje da su se u stvari još jednom spojili, kada je „sve zalečeno“.

Dodala je: "Morate biti posvećeni procesu."

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ZBOG OVIH LOŠIH NAVIKA, VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT I PLODNOST SU UGROŽENI!" Stanišić otkrila koja hrana može da vam pomogne (VIDEO)