Na društvenoj mreži TikTok jedan korisnik objavio je video mladenaca kako ulaze u svečanu salu i izazvao lavinu rekacija korisnika na društvenim mrežama koji su video masovno delili.

Ono što je izazvalo mnoštvo komentara jeste izbor pesme za svečani ulazak mladenaca u salu koji se pripisuje mladoženji. Možda je i mlada učestovala u izboru numere, ali male su šanse da toliko prati i voli Ligu Šampiona, da bi muziku iz uvodne špice izabrala za svečani dolazak u salu za proslave.

Očigledno je da mlada toliko voli svog muža, da mu je dozvolila da sa zvučnika umesto romantičnih nota ide melodija koja asocira na fudbal, iako je u pitanju klasična kompozicija "Zadok the Priest", koju je u 18. veku komponovao Georg Fridrih Hendl.

untitledoo.jpg
Printscreen Instagram studentski_centar_beograd 

Ipak, većini je prva asocijacija, ipak, popularno sportsko takmičenje.

Komentari korisnika društvenih mreža su planuli u velikom broju. Jedni su pozdravljali 'genijalnu ideju', drugi osuđivali i poručivali da nije prikladan trenutak za takvu melodiju, koliko god da je prizor simpatičan, treći poručivali mladi da se "razvede dok je vreme" uz pitanje - "zašto si dozvolila?" poručujući joj da je mladoženja izuzetno sebičan.

"Godinu i po dana planiraš vašu svadbu, ali tvoj dečko odluči da on bira pesmu za vaš ulazak", "Ženo, za koga si se ti udala, bolje razmišljaj o razvodu", pisali su zgroženi korisnici.

screenshot-20231212-101504.jpg
Youtube RTS Printscreen/Svadba iz mog kraja 

S druge strane, bilo je i onih koji su mladoženju zdušno branili i podržavali.

"Originalno. Svadba i treba da bude zabava, a ne čekiranje Instagram trendova i 'Ako te pitaju'", "Genije", "Prejako, plus inovativno", "Ja sam za svoju tražio 'Nije život jedna žena'", navodili su drugi.

Jedan korisnik napisao je: "Kako se ovoga nisam ja setio", a drugi je do dao "Zakonom bih propisao da može da se ulazi samo uz Svilen konac".

(Kurir.rs/M.F.)

TikTok/huns.buns Vencanje