Budući da živimo u svetu gde je romantike i kavaljerstva maltene nestalo, ništa ne čudi što je jedna mama čvrsto rešila da nauči svog 12-godišnjeg sina kako da se ponaša prema ženama. Melisa En Mari, samohrana majka, smatra da je sama s razlogom i da ne bi želela da i njen sin odraste u muškarce koji se trenutno udvaraju većini žena koje poznaje, kao i njoj samoj, bez imalo poštovanja.

Meri je upravo iz tog razloga došla na fantastičnu deju pre godinu dana, kada je njen sin Edrijan imao svega 11 godina. Naime, ona bi sinu davala 50 dolara, što je oko 5.300 dinara, kako bi je izveo na dejt, ali bi on pažljivo morao da unapred isplanira novac. Iako "dejt sa mamom" može zvučati kontroverzno, cilj je da pripremi sina za buduće veze sa devojkama.

Ova žena svoja iskustva deli na Instagramu, gde je objavila "izlazak" sa sinom.

"Znam da 50 dolara nije mnogo novca, ali to je poenta. Ne treba vam puno novca da planirate nešto posebno. Učim ga da gde god idemo on ulazi prvi i otvara mi vrata. U kafiću ili restoranu mi povlači stolicu da sednem. Takođe sam plaća sve i naručuje. Nedavno smo recimo prvo bili u bioskopu gde je potrošio 14 dolara na naše dve karte. Posle toga otišli smo u restoran brze hrane, gde je potrošio 28 dolara, tako da mu je ostalo još svega osam dolara. Na kraju smo otišli do obližnjeg kafića i popili po šejk," ispričala je ona dok je podsticala sina kako da skrene pažnju konobaru.

Meri je bila zapanjena kada je videla da su joj snimak "lajkovale" u čuvene sestre Kardašijan, Kim i Kortni, dok su reakcije pratilaca bile podeljene.

"Moj tata bi vodio mene i moje sestre na sastanke da nam pokaže kako muškarci treba da se ponašaju prema ženama," napisao je jedan od pratilaca.

"Ovo će dovesti do čudne Frojdovske zavisnosti," dodao je drugi.

"Otac treba da uči sina kako da se ponaša prema ženama, a ne majka," zaključio je treći.

Melisa Ana Mari 2.jpg
Printscreen/Instagram/MelissaAnnMariee 

Suočena sa kritikama, Melisa je pojasnila da je njena praksa nastala iz razgovora sa njenim sinom o zabavljanju njegovih vršnjaka. Shvatila je da dečaci u tim godinama ne znaju šta da rade na sastanku.

"Ako neću ja to da ga podučim, ko će? Morala sam da ga podsetim da ne hoda ispred mene, da mi otvara vrata i sam zove konobare, a pre svega da poštuje žene," dodala je ona.

Uprkos kritikama, mnogi se slažu da njena metoda ima svrhu, da nauči dečake kako da budu pažljivi prema ženama.

(Kurir.rs/RepublikaSrećna/J.M.)

 Bonus video:

TikTok/ParisHilton PARIS HILTON SINU NAOPAKO STAVILA POJAS ZA SPASAVANJE