Iako je celog života gajio simpatije ka muškarcima i sa istim uživao u ljubavnim vezama, Džejkob (31) ponovo je stao na ludi kamen spoticanja, ali ovoga puta njegovo srce palo je u ženske šake. 

Naime, iako za sebe kaže da je gej, Džejkob se na prvi pogled do ušiju zaljubio u Samantu Griston i, trenutno, njegova najveća želja je da mu njegova odabranica izgovori sudbonosno "da"

Nakon šest godina veze, Džejkob je zaprosio Samantu za koju je uveren da je njegova srodna duša

"Samanta je osoba sa kojom sam duhovno povezan. Ona je moja srodna duša, moj partner, osoba sa kojom želim da provedem ostatak života. I to često prevazilazi samo se*sualnost, mi smo jednostavno privučeni jedno drugome – mi smo intimni, to je samo na jednom drugom nivou, to je veza srodne duše," kazao je Džejkob za "Mirror".

Međutim, iako su dugoj i posvećenoj vezi, njihovim prijateljima i porodicama nije jasno zašto su se njih dvoje odlučili da stupe u bračne vode. Istu misao dele i Džejkobovi pratioci na društvenim mrežama, kojih kao kontent kreator broji na milione, jer kako kažu "bolje bi bilo da budu najbolji prijatelji nego da ulaze u brak".

"Ja sam gej. Ne, nisam biseksualac i ranije sam preferirao samo muškarce, ali sam u vezi sa Samantom već šest godina i to je bio moj san. Mi smo zaljubljeni, želimo decu i to je tako jednostavno," ispričao je Džejkob, a njegove reči podržala je i buduća supruga Samanta. 

"Ponekad je srodna duša samo srodna duša, a Džejkob je bio potpuno otvoren i pun ljubavi prema meni. I kada me pogleda i razgovara sa mnom, čini da se osećam kao da jesam najvoljenije ljudsko biće na svetu. Želimo da se venčamo, da imamo dete i upravo smo izabrali jedno drugo u ovom životu," zaključila je ona.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:28
MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam Izvor: kurir televizija