Čovek koji tvrdi da ima najveći penis na svetu otkrio je kako ga je zaustavilo obezbeđenje aerodroma usred straha da je izbočina na nogavici bila nešto opasno.Džon Falkon iz Njujorka ima penis od 34,9 cm kada je u erekciji i kaže da ga je njegov iznadprosečni polni organ dovodio u nezgodnu situaciju u prošlosti.

screenshot-15.jpg
Printskrin/Instagram 

Glumac je bio na Međunarodnom aerodromu u San Francisku 2012. godine kada su čuvari Uprave za bezbednost u saobraćaju postali sumnjičavi prema njemu – strahujući da bi mogao da krije nešto ispod pantalona.

„Te nove mašine koje pokazuju sve navele su ih da me pitaju šta imam u pantalonama", rekao je Džon za Jam Press.

Jednostavno je pokušao da objasni kako je to njegov polni organ.

dzon-falkon.jpg
Printscreen YouTube 

„Privatno su me proveravali tako što su mi stavili prah na ruke, a što mislim da otkriva da li ste rukovali eksplozivom. Tada su mi rekli da sam dobro i naterali me da prođem dalje. Bilo je to kao 10 minuta iz mog života. To je samo nešto što se ponekad dešava  to je za mene samo životna činjenica", rekao je ovaj mladić koji je već godinama na naslovnim stranama zbog svog impozantnog polnog organa.

profimedia0375301997.jpg
Profimedia 

Nudeći fizičku demonstraciju na Instagramu, on je podelio fotografiju krastavca u ruci, potpisujući objavu:

„Malo sam duži i mnogo, mnogo deblji“.

Ulazeći u malo više detalja o poređenju, Džona je rekao za Jam Press: „Morao sam da imam sliku  otprilike sam iste dužine, ali mnogo deblji, debljine mi je mog zgloba. Poređenje je prilično tačno. Ja sam nešto više od tri šake. Samo podelio sam sliku da bih bio malo drzak.  Ne pokušavam da se takmičim – samo uživam da je koristim da usrećim ili nasmejem ljude.

(Kurir.rs/M.J)

02:02
Muškarac živi sa seks lutkom Izvor: TikTok/fiaatopete