UHVATILA DEČKA U PREVARI: Pokušao sve da sakrije, ali ga je javno pred milionima saterala u ćošak "PRONAŠLA SAM PORUKE OD 39 ŽENA"

printscreen/karamoshow/youtube

Jedna žena je otkrila da je ostala šokirana kada je saznala da se njen dečko dopisivao sa 39 različitih žena tokom njihove veze.

Dominika je rekla da je bila na izmaku snage kada je otputovala u Stamford da se suoči sa svojim izabranikom u popularnom tok šou "Karamo" pred publikom uživo.

U snimku koji je podeljen na Jutjubu, rekla je voditelju Karamu Braunu da su ona i njen partner Kristofer imali pauzu u vezi zbog nepoverenja, kada je saznala za njegovu veliku prevaru.

UHVATILA DEČKA U PREVARI: Pokušao sve da sakrije, ali ga je javno pred milionima saterala u ćošak "PRONAŠLA SAM PORUKE OD 39 ŽENA"  Youtube

Nakon što je primila poziv od Kristofera, koji je 11 godina stariji od nje, tražeći pomoć da locira njegov nestali telefon, Dominika je pronašla telefon i rekla da ju je njena "ženska intuicija" naterala da baci pogled i istraži njegov sadržaj.

"Pronašla sam poruke od 39 žena!" rekla je Karamu.

"Zapisala sam ih, zapisala sam imena, brojeve i sve“, nastavila je.

Ali, to je za Dominiku bio samo početak jer je kasnije kontaktirala žene, a ono što je čula šokiralo ju je do srži.

"Kontaktirala sam uglavnom sve njih, ali sam na kraju razgovarala samo sa dve žene. Prva je mlada dama koja mi je pričala stvari o kojima ni ja nisam znala.

"Izveo ju je da jede. Pričala mi je kako su seli, a on joj je pričao o našoj vezi", rekla je šokirana Dominika.

printscreen/karamoshow/youtube 
foto: printscreen/karamoshow/youtube

Kako je istakla, bila je ljuta.

"Otišla sam kod njega na posao i razmenili smo par reči. Nisam želela dalje da se svađamo jer je on bio na svom poslu pa sam otišla. Ali, nastavićemo ovaj razgovor. Nije gotovo."

Objasnila je da je pokušala da se suoči sa Kristoferom pre njihovog pojavljivanja u emisiji, ali iako je priznao da je vodio drugu ženu na večeru, on je 'porekao' da je ikada razgovarao o njihovoj vezi.

Rekla je da je takođe otkrila snimak na Kristoferovom telefonu koji je u početku izgledao da ne krije ništa loše, ali pre nego što je snimak završio viđene su njegove ruke kako miluje telo nepoznate žene.

Kada je Karamo doveo Kristofera u emisiju, on je odmah priznao da je kontaktirao razne žene, ali tek nakon što je par „prošao kroz mnogo stvari“ poput „finansijskih pitanja i pitanja poverenja“.

On je optužio Dominiku da je komunicirala s drugim muškarcem samo dva meseca nakon početka njihove veze, ističući kako je stalno na mobilnom telefonu i da nosi svuda, čak i u kupatilo.

Uprkos njegovim tvrdnjama, Dominika je objasnila da mu je dala lozinku svog telefona, dok ju je on, nakon što je saznala njegovu lozinku, promenio.

Trenutak istine došao je na vrhuncu programa. Karamoova poznata inovacija „Otključaj telefon“ koja omogućava sumnjičavim partnerima da uz dogovor sa producentima emisija otkriju skrivene tajne duboko zakopane u telefonima njihovih ljubavnika došla je na red.

printscreen/karamoshow/youtube 
foto: printscreen/karamoshow/youtube

Dok je čekao rezultate Kristofer je tvrdio da nema čega da se plaši, iako su njegovo oznojeno čelo i trzave oči govorile drugačije.

Karamo je objavio da je Kristoferov telefon pokazao da nikada nije slao poruke drugim ženama, slao eksplicitne fotografije ili da ih je kontaktirao putem društvenih mreža - ostavljajući i publiku i Dominiku krajnje nepoverljivim.

Ali ono što je sledeće podelio bilo je još više uznemirujuće.

"Kristofere, imaš četiri odvojene aplikacije za čišćenje telefona, a moj istražitelj telefona je rekao da nikada ranije nije video nekoga sa tolikom količinom preuzetih na svoj telefon.“

Domaćin je obavestio publiku da aplikacije za čišćenje telefona služe za 'prevlačenje' i čišćenje svega što želimo da sakrijemo više puta da ne bismo mogli ništa da pronađemo'.

Nakon niza psovki od Dominika, Kristofer je rekao da su aplikacije instalirane da bi se suprotstavile brojnim virusima koji su napadali njegov telefon.

"Tako da ću biti iskren prema vama“, prekinuo ga je Karamo. „Kada sam video da imate četiri aplikacije za čišćenje, rekao sam svojim producentima da dopru do 39 žena.

Kristofer je počeo jako da se znoji kada je saznao da je Karamo pozvao jednu od žena - onu koju je poveo na večeru - u studio istog dana.

Kristofer je ponovo rekao da nema čega da se plaši jer je odavno prekinuo svaku komunikaciju sa ženama.

Karamo je tada priznao da je to bila šala jer za emisiju nije bila predviđena takva gošća. Rekao je da je to samo bio način da uhvati Kristofera u laži.

Stvari su se završile pozitivno kada se Kristofer okrenuo Dominik i rekao joj: "Volim te... ovo je poseban dan za nas jer nam je godišnjica.... Daću ti svoju lozinku".

(Kurir.rs/DailyMail/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA  Kurir televizija