Da li je ovo najbizarniji običaj na svadbi ikada? Gosti opkoliki mladu i ne prestaju da je pipaju "Šta kaže mladoženja na ovo?"

Hit snimak sa svadbe u Rumuniji širi se društvenim mrežama, na kome gosti guraju novac u mladinu venčanicu, dok ona mirno sedi.

Printscreen/X

Društvenim mrežama trenutno se širi snimak sa svadbe u Rumuniji na kome mladi gosti guraju novac u grudnjak.

Gosti sve vreme dodiruju mladu i guraju joj novac u haljinu

I to ne radi jedna osoba, već se oko nje okupila gomila ljudi i svako gura ruke u njenu venčanicu stavljajući joj novac, dok ona mirno sedi i čeka da ovaj neprijatan trenutak prođe.

Nije poznato da li je reč o nekiom običaju ili su gosti toliko slobodni da daju sebi za pravo da dodiruju mladu na takav degutantan način, ali jedno je sigurno, snimak je zapalio društvene mreže.

Takođe, još jedno je sigurno, mlada je ozbiljno profitirala, a verovatno joj i nije bilo tako loše, budući da je igrala sve vreme.

Komentari nisu izostali, a brojni korisnici dali su svoju verziju ovog događaja, koji je mnogima zapao za oko.

"Ja ću reći gostima da ne kupuju koverte, već da mi ovako daju pare za poklon", "U ovom slučaju se isplati imati male grudi", "Nije im loš ovaj običaj", "Ma, ovo je samo taktika da bi je dodirivali. Ovo je najdegutantniji snimak koji sam ikad videla", bili su samo neki od komentara.

Jedan od korisnika se zapitao kakva je reakcija porodice i mladoženje na ovaj "običaj".

"Kako mladoženja reaguje na ovo neprimereno ponašanje, ja ne bih dozvolio da moju ženu neko ovako pipka na moje oči i to još na svadbi", glasio je komentar.

(Kurir.rs/I.M.)