OSLOBAĐA SE LJUBOMORE: Psihijatar sprema Aniston za susret sa Bredom i Anđom!
Foto: AP

JAČA SAMOPOUZDANJE

OSLOBAĐA SE LJUBOMORE: Psihijatar sprema Aniston za susret sa Bredom i Anđom!

Pop kultura -
Glumica bi trebalo da se sa parom sretne na venčanju Džordža Klunija pa bi joj terapija trebalo da bezbedi veće samopouzdanje

Glumica Dženifer Aniston je unajmila terapeuta za jačanje samopouzdanja kako bi se što bolje pripremila za venčanje kolege i prijatelja Džordža Klunija, na kojem će se videti sa bivšim suprugom Bredom Pitom i ženom zbog koje ju je Bred i ostavio, njegovom sadašnjim verenicom Anđelinom Džoli.

Neimenovani izvor je otkrio da je glumica u panici, i da je unajmila terapeuta za jačanje samopouzdanja kako bi susret sa Bredom i Anđom što bezbolnije prošao.

"Terapija koja bi trebalo da glumici obezbedi veće samopouzdanje nije novina za nju jer se ona i ranije podvrgavala sličnim metodama. Dženifer će na venčanju biti uz svog izabranika Džastina, ali ona se ne oseća najbolje zbog susreta sa Bredom i Anđelinom. Terapija će joj pomoći da stekne poljuljano samopouzdanje i da se oslobodi ljubomore", rekao je neimenovani izvor blizak glumici.

Dženifer se razvela pre devet godina, a sa Bredom i Anđelinom se susrela samo jedanput na dodeli Oskara 2009. godine. Međutim, mladenci su planirali da ceremonija venčanja bude intimna i obaveljna u najužem krugu porodice i prijatelja, pa se Dženifer pribojava svoje reakcije kada bude videla Breda i ženu zbog koje ju je ostavio.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track