Dragica Nikolić je poznata kao ljubitelj dobre muzike, pa je tako pre nekoliko meseci sa suprugom Tomislavom bila na koncertu benda „Deep Purple“

Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić prisustvovaće koncertu legendarnog Toma Džonsa u nedelju u Kombank areni.
Ona će se 15. juna naći u Kombank areni sa nekoliko hiljada fanova tog Velšanina moćnog glasa.

Tom je pripremio fantastičan repertoar za Beograd, pa će pevati čak 23 pesme. „Burning Hell“, „Mama Told Me Not to Come“, „Sex Bomb“ samo su neki od hitova s liste.

Inače, Dragica je poznata kao ljubitelj dobre muzike, pa je tako pre nekoliko meseci sa suprugom Tomislavom bila na koncertu benda „Deep Purple“.

Popularni Tom Džons održaće koncert sutra u Kombank Areni na kojem će predstaviti stare pesme u potpuno novom ruhu, najavljeno je iz Arene. On prvi put nastupio u Areni 2009. godine kada je održao koncert koji je trajao preko dva sata. Tom Džons (79) i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku.

"Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio koji kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati", izjavio je nedavno poznati pevač.

Foto: AP

(Tanjug/Blic)