Točeni Jelen – Svaki gutljaj kao da je prvi!
Leto je. 30 stepeni u hladu. Sediš u svom omiljenom kafiću, baru, pabu sa drugarima. Razmišljate šta da popijete. Postoji samo jedan logičan odgovor !
Da ti pomognemo? Zamisli sad ovo:
Barmen hladi čistu kriglu, pušta mlaz hladnog Jelen piva da otekne da bi ono što ti dobiješ bilo vrhuski sveže i pravilno natočeno . To se zove « žrtvovanje » i jedan je od 7 koraka serviranja Jelena. Polako puni kriglu, mehurići se penju, čaša orosi. Kruniše je bogatom penom.
Konobar vam donosi sveže natočeno pivo. Stavlja krigle na sto.
Šta vidiš?
Zlatna boja koja se preliva daje pivu lakoću i mami u toplim letnjim danima. Pena lagano ispušta pivsku aromu : prepoznatljiva blaga aroma hmelja predstavlja svojevrstan uvod u sledeći deo putovanja. Onda probaš pivo.
Dolazi novi aspekt čulnih iskustava: pun ukus podržan suptilnom notom prijatne gorčine i blaga gaziranost. Gorčina dovoljno jaka da vas podseti da pijete pivo sa stavom, ali ne suviše oštra da dominira celokupnim utiskom. Ova baza je obezbeđena jakim gorkim hmeljom, upotpunjenim aromatičnim hmeljom, pažljivo odabranim kako bi odgovarao željenom profilu.
Svaki gutljaj kao da je prvi!
Jer svaka krigla Jelen piva, pomaže ti da iskusiš prirodnu svežinu i vrhunski kvalitet točenog Jelen piva
Ovo se postiže samo zahvaljući proizvodnji baziranoj na 260 godina iskustva, znanja i pivarske tradicije.
SANJAJTE VELIKE SNOVE, ČESTITAM VAM NA IZVRSNOSTI: Predsednik Vučić uručio ugovore mladim lekarima i tehničarima - Još osam doktora se vraća iz inostranstva