Singapurski restoran "CÉ LA VI" udružio se s ruskom kompanijom “World of Diamonds” u kreiranju ponude koja se promoviše kao “najskuplje gastronomsko iskustvo na svetu”.

Samo dva "srećna" gurmana imaće šansu da večeraju po ceni od dva miliona dolara, a restoran i ruska kompanija će sami odabrati par.

Obrok će trajati osam sati, a prethodiće mu 45-minutna vožnja helikopterom nad Singapurom i potom Rols Rojs automobilom do jahte na privatno luksuzno krstarenje.

Jahta će ih prevesti do "CÉ LA VI" restorana koji se nalazi na vrhu Marina Bay Sands Hotela.

Par će biti okružen aranžmanima sačinjenim od 10.000 ruža i ješće dijamantskim štapićima u koje su ugravirana njihova imena.

Obrok će se sastojati od 18 jela sa nekim od najskupljih sastojaka – kavijarom, golubijim mesom i vinima svetske klase od kojih su neka zrela 55 godina.

U ponoć će par dobiti jedinstvenu prezentaciju "Džejn Simur" prstena sa “Fancy Vivid Blue” dijamantom od 2,08 karata od 18-karatnog roze zlata i platine, vrednog dva miliona dolara.

singapur-ce-la-vie.jpg
Profimedia 

(Mashable)