TRAMPOVU MEZIMICU ČUVAJU SEKSI PLAVUŠE! SPECIJALCI JE NE ISPUŠTAJU IZ VIDA, IMA I  POLICIJSKU PRATNJU: Tifani Tramp sa dečkom boravi u LUKS hotelu u centru Beograda, a evo kako prate svaki njen KORAK
Foto: Instagram

POSETA SRPSKOJ PRESTONICI

TRAMPOVU MEZIMICU ČUVAJU SEKSI PLAVUŠE! SPECIJALCI JE NE ISPUŠTAJU IZ VIDA, IMA I POLICIJSKU PRATNJU: Tifani Tramp sa dečkom boravi u LUKS hotelu u centru Beograda, a evo kako prate svaki njen KORAK

Pop kultura -

Tifani Tramp, ćerka predsednika Sjedinjenih Američkih Država, treutno boravi u Srbiji sa dečkom i prijateljem boravi u Beogradu, a u srpskoj prestonici planira da ostane 11 dana.

Tifani Tramp se danas šetala našom prestonicom, nakon čega se zaputila u hotel u kome je smeštena. Ona se zadržala u najboljem apartmanu u hotelu u centru grada oko sat vremena. Obezbeđenje je bilo sve vreme ispred hotela gde je čekao automobil ambasade USA, a iza i ispred njega policijska pratnja.

U samom hotelu u holu su takođe pojačane bezbednodne mere. Desetak minuta pre nego je ćerka Donalda Trampa liftom došla do prizemlja hotela sišla je devojka koja je njena lična pratnja i obavestila je obezbeđenje da će uskoro sići i Tifani.

Pre Tifani je i sišao i mladić koji je sve vreme uz nju i njenog izabranika. Dve plave dame su sedele u holu i čekale Donaldovu naslednicu takođe. Sa mlađom od njih su se Tifani i njen dečko šalili i razgovarali. Na kraju su se dogovorili da se za nekoliko sati ponovo vide na istom mestu, dok im je Tifanin dečko poslao poljubac kroz vazduh.

Svi članovi Tifanine pratnje imaju bubice i stalno komuniciraju međusobno, čime drže njenu bezbednost na visokom nivou.

Поздрав из Србије ??

Објава коју дели Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track