MODA I POZNATI KROZ OBJEKTIV: Fotosofia 14 inspirisala je SEMINARISTE, ovako genijalne ideje za fotke nikad vam ne bi pale na pamet! (FOTO)
Foto: Tadić Petra

LJUBITELJI ĆE UŽIVATI GLEDAJUĆI

MODA I POZNATI KROZ OBJEKTIV: Fotosofia 14 inspirisala je SEMINARISTE, ovako genijalne ideje za fotke nikad vam ne bi pale na pamet! (FOTO)

Pop kultura -

Već 14 godina održava se sada već dobro poznati seminar napredne fotografije Fotosofia, koji besplatno drži umetnik i fotograf Damir Hojka.

1 / 86 Foto: Zec Ivana

Nedelju dana, odabrani učesnici seminara fotografišu, slušaju predavanja i stiču praktična iskustva vezana za fotografiju.

1 / 56 Foto: Knezević Boško, Odeća: Mia Kovač

Tokom Fotosofije, polaznici fotografišu modele i poznate, a fotografije mozete da pogledate u fotogaleriji.

Ekipa modnog fotosešna Modeli: Nera Borojević, Petra Ostojić i Klara Pinjuh Stajling: Monika Hršak Šminka: Ivana Lončar, Tena Varga i Saša Knežević Kosa: Ela Gračiš

O KOLEKCIJAMA

Filip Čančer, kolekcija "Frank G. Deviant voice"

Za dizajnerski šablon uzima dinamičnu ljusku arhitektonskih rešenja Frenka Gerija prepoznajući u njoj idealan ishod za implementaciju skulpturalnih i dinamičnih arhitektonskih oblika u odevnu siluetu.

foto: Zec Ivana, Odeća: Filip Čančer

Mina Dobrić, kolekcija "Line No. 7"

Na tragu proučavanja urbanog prostora je i diplomski rad dizajnerke Mine Dobrić koja proučava ulogu urbanog prostora milionskih japanskih gradova u posledičnom kontekstu problema izumiranja sve većeg broja životinjskih vrsta.

foto: Stanković Marija, Odeća: Mina Dobrić

Mia Kovač

Predstavila se modnim dizajnom koji je nastao unutar kolegijuma "Kolekcija 1", a donosi predlog "ready to wear" kolekcije kakve biste želeli što više da gledate na našim ulicama. Reč je o izuzetno pitkim odevnim siluetama čiste urbane estetike.

foto: Tadić Petra, Odeća: Mia Kovač

Kurir.rs, Foto: Tadić Petra, Odeća: Mia Kovač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track