Nakon što je odlučila da svojoj novoj liniji donjeg veša da ime "Kimono", starleta Kim Kardašijan Vest je naišla na brojne osude kako na društvenim mrežama, tako i od strane japanskog gradonačelnika Kjotoa Daisaku Kadokava.

Naime, na internetu se pokrenula peticija pod imenom #KimOhNo, koja se zalaže sa promenu imena starletinog brenda, a koju je potpisalo preko 100.000 ljudi.

profimedia0445751189.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Daisaku Kadokava, poslao je pismo američkoj rijaliti zvezdi, u kojem traži od nje da ponovo razmisli o tome da "kimono" ne bude ime njene nove marke donjeg rublja.

Iako je nakon toga u intervjuu za Nju Jork Tajms Kim izjavila da njena odeća koju dizajnira neće imati veze sa izgledom kimona, neposredno posle toga starleta se predomislila i napisala na svom Tviter nalogu da će ipak promeniti ime marke.

"Moji brendovi i proizvodi izgrađeni su sa inkluzivnošću i raznolikošću u svojoj osnovi, a nakon pažljivog razmišljanja i razmatranja, lansiram svoj brend pod novim imenom. Uskoro vam se ponovo javljam. Hvala vam na razumevanju i podršci", rekla je starleta.

"Uvek slušam, učim i razvijam se. Kad sam objavila ime svoje modne linije napravila sam to s najboljim namerama", objavila je Kim, između ostalog, na Instagramu.

profimedia0445751149.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia