GOSPODE ISUSE HRISTE, SINE BOŽJI, POMILUJ I SPASI! Sloboda Mićalović izgovorila ovu MOLITVU za zdravlje SRPSKOG NARODA!
Foto: Printscreen/Instagram

TRAŽI SPAS U VERI

GOSPODE ISUSE HRISTE, SINE BOŽJI, POMILUJ I SPASI! Sloboda Mićalović izgovorila ovu MOLITVU za zdravlje SRPSKOG NARODA!

Pop kultura -

Sloboda Mićalović sa suprugom Vojinom i ćerkama Milom i Verom sklonila iz Beograda zbog pandemije koronavirusa.

Sloboda se već obraćala ljudima šriom Srbije zbog vanrednog stanja u zemlji i pozvala ih na mir, a sada je otišla korak dalje. Lepa glumica je uz fotografiju iz manastira Dečani ispisala molitvu:

- Gospode Isuse Hriste Sine Božiji, radi molitava Prečiste Tvoje Matere, svetih slavnih Apostola, prepodobnih i bogonosnih otaca naših; Simeona Mirotočivog i Svetitelja Save, Vasilija Ostroškog,Petra Cetinjskog, kralja Stefana Dečanskog i Simona prepodobnog; prepodobne majke Anastasije, Paraskeve, Ekatarine, Angeline i svih svetih, pomiluj i spasi nas grešne. Amin - glasi objava Mićalovićeve u kojoj se moli za dobro zdravlje svih ljudi u teškim vremenima.

Podsetimo, Slobodi i njenom suprugu Vojinu Ćetković dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi - roditeljstvu. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspeno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara. Nakon što je postala majka, Soboda je još više učvrstila svoju veru.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track