Džefa Hanemana je, kako su strani mediji svojevremeno navodili, 2011. ujeo smeđi "pauk samotnjak", a njegov ujed izaziva truljenje mesa. Gitarista Slejera preminuo je dve godine kasnije na današnji dan, 2. maja, kada mu je jetra otkazala a porodica nije imala pojma do nešto nakon njegove smrti, da je ovaj mali pauk i te kako imao svoju ulogu u ovom tragičnom događaju.

d4.jpg
Youtube Screenshot 
foto: Youtube screenshot

Naime, on je preminuo u bolnici blizu porodične kuće i sumnjalo se da ga je alkohol dokrajčio. Međutim, kasnije se ispostavilo da je ujed bio odgovoran za smrtonosno propadanje jetre.

d3.jpg
Youtube Screenshot 
foto: Youtube screenshot

Kako se navodilo, Džef je ujed "zaradio" odmarajući u džakuziju svog prijatelja jednom prilikom, a jedan od članova benda je na Fejsbuku pisao:

"Kao što znate, Džefa je ujeo pauk pre više od godinu dana, ali ono što ne znate jeste da je posle toga otišao u bolnicu. Bilo je i priča o tome da će i ruka možda morati da mu bude amputirana. Uopšte nismo znali kako će se provući kroz sve to".

Haneman dugo nije mogao da radi zbog bolesti. Posle operacije uklanjanja mrtvog mesa sa ruke bio je u indukovanoj komi, a godinu dana kasnije i dalje je učio iznova da hoda. Držalo ga je to što je još uvek mogao da svira, ali nikako sa bendom. Međutim, za njih je skoro do poslednjeg dana pisao pesme, kako se navodi, čekajući snimanje novog albuma. Oni su već uveliko bili nastupali bez njega.

d2.jpg
Youtube Screenshot 
foto: Youtube screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Youtube screenshot