Glumica Marina Ćosić je otkrila da su joj se dogodili najlepši životni trenuci koje nije planirala, ona je na svadbu došla ne znajući da je njena.

Naime, njen suprug je napravio iznenađenje te glumica nije bila upoznata sa tim da će istog dana biti verena i udata, a sve se odigralo nakon lošeg perioda.

screenshot-17.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

"Od početka korone mi smo porodično imali jedan veliki emotivni rolerkoster, i kao i većina, nismo bili pošteđeni za tužne momente i gubitke članova porodice. Uprkos tome što je svadba trebalo da bude “bačena u zapećak” jer je planirana za sredinu marta, a onda su usledili karantin i gubici, život izbalansira sve, čak i u vašem mikrouniverzumu. Veridba i svadba nisu bili dozvoljeni za period kad je moj sada već suprug Nikola hteo da ih napravi, u istom ovom obliku, već u septembru, a mi smo u međuvremenu između tih nemilih događaja, blagosloveni i ćerkom. Svim srcem verujem da bi se i baka i deka, koje smo izgubili, radovali i želeli da se mi radujemo događajima koji su usledili", kaže ona i ističe da nije bila upoznata da će svadba da se odigra na ovaj način:

"To je bio plan mog supruga, koji je želeo da taj dan bude jedinstven. Mi jesmo planirali da se uzmemo u istom intimnom okruženju kao i sada, bez obzira na koronu, to je bio plan za ovu godinu. Ali, ja nisam imala pojma da ću biti verena i istog dana udata, što se, priznaćete, jednom dešava i srećna sam što se desilo baš meni. Nema tu previše polemike, volite nekoga i želite da provedete sa tom osobom život. Danas ili za šest meseci, isto je kada se papir potpiše."

BONUS VIDEO:

Instagram MARINA ĆOSIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica priznala šta najviše voli da nosi u DRUGOM STANJU! Savet za buduće mame! (VIDEO)

Kurir.rs /Blic/ M.M.