Glumac Andrija Milošević ne prestaje da zasmejava svoje pratioce na društvenim mrežama originalnim snimcima iz svakodnevnog života.

Pored toga što često izvodi imitacije, priča viceve, on se neretko oblkači i u žensku garderobu, ali i koristi stvari svoje devojke Aleksandre.

Naime, on je juče na svom profilu podelio snimak dok je sušio kosu fenom.

- Sušim kosu... Šta je ovo, čoveče? Fen ima priključak kao kombajn... Šta rade ove žene sa ovim kosama? One kao da ne feniraju kosu, kao da žanju! Ne možeš da žanješ kosu! Kosa se ne žanje, kosa se fenira - žalio se Andrija u snimku koji je objavio na Instagram.

Sada je otišao korak dalje, te se snimao tokom kozmetičkog tretmana. Naime, glumac se interesovao šta mu se to stavlja na oči, a onda je dobio objašnjenje.

- To je sa alojom, za kapke i podočnjake - rekla je kozmetičarka, a onda ju je Andrija nasmejao urnebesnom pričom:

andrija-milosevic.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

- Reci mi, molim te, sada kada postanem žena, je l' ima neka zakletva da me primite u žensko društvo. "Danas, kada postajem žena, marljivo ću učiti i raditi, i biti dobra gospođa. Kuvaću i teraću muža da kuva čajeve..." - našalio se Andrija, a kozmetičarka se smejala.

Milošević je snimak objavio na Instagramu, uz komentar "Danas postajem gospođa".

Ipak, to nije sve. On je ranije takođe i pokazao kako čupa obrve i tako zasmejao svoje pratioce.

- Svi muškarci treba ovo da probaju. Ne boli ništa, svega mi - napisao je glumac u opisu videa koji je nasmejao sve. Njegov snimak izazvao je brojne reakcije i komentare, pa su se jedni smejali prizoru, dok drugima nije bilo svejedno jer znaju kakav je to bol.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

#instagram/andrijamilosevic_official ŠTA RADE OVE ŽENE SA KOSAMA?! Andrija Milošević uzeo fen svoje devojke, pa napravio FEŠTU u kupatilu! HIT SNIMAK!

Kurir.rs/I.B.