Glumac Miloš Biković nasmejao je pratioce na svom Instagram profilu, pokušajem da prikupi što više lajkova za fotografiju.

Naime, on je objavio fotografiju pa napisao:

- Hteo sam da napravim fotku u šumi, sa snegom i svime, kao praznik na Instagramu... kad ono - kiša, blato, magla... video sam da mnogo lajkova dobijaju fotke gde se ovako slikaju pa rek’o pa da probam. Ne znam šta znači, ali kapiram da je nešto super - poručio je glumac, koji na fotografiji nosi kabanicu dok mu je blato po odeći i obući.

screenshot-13-censored.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Miloš Biković nedavno je preležao korona virus i izašao iz karantina. Po prvom izlasku u javnost, glumac je otkrio kako se sada oseća.

- Ja sam iscrpljen fizički i psihički, ali se trudim da snagom volje to kompenzujem. Ja se nadam da ću se brzo vratiti u kondiciju i da se to neće odraziti na moju glumu. Korona nije uticala na nejga, a kakva mu je bila 2020. godina. Ne očekujem više ništa, jer je 2021. za mene bila i više nego interesantna, da od 2021. ne želim da imam nikakva očekivanja. Improvizovaću – kaže ovaj mladi glumac koji vać uveliko ima status zvezde, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

screenshot-52.jpg
Printscreen/Prva TV 
foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/M.M.