Nova epizoda kviza "Potera", koja se večeras emituje na RTS, donosi novu trku takmičarskog tima i tragača na putu ka vednoj nagradi, čiji rekordni iznos od prošlog ponedeljka iznosi čak 1.080.000 dinara!

damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Da postigne bolji rezultat, pokušaće producent Jovan Ristovski, mlađi sin glumačkog para Danice i Lazara Ristovskog. On je prošle godine postao otac prvi put, a konačno se oprobao i kao glumac u seriji "Drim-tim", koja se prikazuje vikendom na Superstar TV. Priča je inspirisana istinitim događajem, a prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova Ilije Ike Srdića, koga tumači Lazar Ristovski.

screenshot-21.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

O učešću u popularnom kvizu Jovan ne može da priča, ali je ranije za Kurir o svom nasledniku kao glumcu govorio ponosni otac.

- Ideja da se Jovan oproba kao glumac je reditelja serije Dejana Zečevića. Zanimljivo je da ja u seriji jedino sumnjam da mi je on sin od svih jedanaest - objasnio je Lazar Ristovski za Kurir.

2021-deki-debitant-ana-paunkovic-6.jpg
Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Druženje sa zvezdama

Jovan snima sa Stankovićem

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Dejan Stanković igra sebe u novoj humorističkoj seriji "Drim-tim". Jovan je baš s njim snimao svoje scene na stadionu Trudbenik u Zvezdarskoj šumi, gde je mu je društvo pravio Nenad Milijaš.

- Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo - izjavio je Stanković za Kurir tokom snimanja.

Jovan Ristovski ne voli medije i vodi povučen život sa suprugom Ljiljanom i sinom Bogdanom, ali je tokom snimanja serije otkrio nešto o svojoj ulozi.

- Igram Jorgačevića, po nadimku poznatom kao Jorga. On u svakom trenutku želi da se dokaže svom ocu Iki, negde će u tome na kraju uspeti pomoću golova. Ima 28 godina, nije najstariji, ali ima najveću želju da se dokaže ocu jer najviše na njega liči - izjavio je Ristovski za In TV.

img-7359.jpg
Branko Starčević 
foto: Branko Starčević

On će do novca pokušati da dođe uz pomoć Danila Kopitovića, studenta prava, Ljubiše Bojadžije, ekonomiste, i Miodraga Nikolića, inženjera elektrotehnike. Hoće li uspeti i kako se pokazao u znanju, znaćemo posle večerašnje epizode.

Kurir, Lj. R. Foto: Branko Starčević