LEPA HUREM NE LIČI NA SEBE POSLE POROĐAJA! Glumica novom fotkom sve iznenadila, pozirala BEZ TRUNKE šminke i pokazala kako izgleda
Foto: Profimedia

iznenadila

LEPA HUREM NE LIČI NA SEBE POSLE POROĐAJA! Glumica novom fotkom sve iznenadila, pozirala BEZ TRUNKE šminke i pokazala kako izgleda

Pop kultura -

Nemačka glumica poreklom iz Turske, Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" svojim izdanjem iznenadila je fanove.

Iako mnoge svetske zvezde na društvenim mrežama ne objavljuju često fotografije na kojima nisu doterane ili bar malo sređene za fotografisanje, to nije slučaj i sa Merjem.

Hurem je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je izazvala lavinu reakcija. Mnogi su pohvalili njen prirodan izgled, a komnetarisali su i da blista od kada se drugi put porodila.

Glumica je pozirala bez trunke šminke i raščupana, ali je uprskos tome oduševila svoje pratioce, pa su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

"Šta joj se desilo nakon porođaja? Nikad bolje nije izgledala", "Konačno izgleda srećno", "Prva ćerka ju je vratila u život, a posle druge blista", "Vratila se Hurem! Crni dani su konaćno iza nje". neki su od komentara.

Takođe, ona je prethodno na storiju objavila i sliku sa bebom, na kojoj je imala peškir na glavi dok joj je u naručju bila ćerka.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Podsetimo, Merjem je ćerku Laru dobila sa bivšim partnerom, brokerom Kanom Atešom. Kada je saznala da je u drugom stanju Kan ju je ostavio nakon čega je ona doživela nervni slom i pokušala da se ubije tako što je skočila s balkona nakon čega je završila na psihijatriji u Berlinu.

Hurem, Merjem Uzerli
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track