Mladog glumca Marka Grabeža šira publika upoznala je u seriji "Senke nad Balkanom 2", u kojoj je tumačio lik Božidara Zečevića, inspektora i surovog ubice. Novi uspeh nedavno je zabeležio na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu u Užicu, gde je nagrađen za najboljeg glumca u predstavi "Čitač". Šira publika ne zna da se Marko, pored glume, bavi muzikom i ima svoj bend Koikoi, koji je nedavno objavio prvi album "Pozivi u stranu".

zika.jpg
Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

Mladi umetnik nije jedini roker među svojim kolegama. Najveći uspeh od glumaca u rokenrol muzici imao je Srđan Žika Todorović. On je svirao u bendu EKV, Disciplina kičme, kao i u drugim rok grupama. Uspešne bendove imali su Nikola Kolja Pejaković i Nebojša Dugalić, a nedavno je za Kurir Slobodan Boda Ninković otkrio da je 1979. pobedio na Gitarijadi sa svojim sastavom Ops, koji posle 40 godina snima album.

0800--foto-ana-paunkovic-6.jpg
Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Bend, koji uglavnom čine glumci su Kuguarsi. Oni su osnovali 1997, a njemu su svirali Dragan Gagi Jovanović, Dejan Matić (triangl, vokal), Nikola Đuričko (gitara, vokal), Rade Marković (gitara, vokal), Boris Milivojević (bas-gitara) i Bogdan Diklić (bubnjevi).

zorana-zorana-jevtic.jpg
Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

#instagram/isakciksy TVITERAŠI KAŽU DA JE NJEGOV NASTUP NEŠTO NAJBOLJE U ZVEZDAMA GRANDA: Roker zapalio scenu, Marija mu ponudila NEOČEKIVANO!