Nemačka glumica Dajan Kruger jedna je od najlepše odevenih žena kada su u pitanju formalne prilike koje podrazumevaju crveni tepih, a njen svakodnevni stil je prilično ležeran i komforan. Ipka, nedavno je očarala sve svojim izdanjem na Kanskom festivalu, ali je privukla pažnju i veče pre toga.

profimediadijana-kriger.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Nemica koja živi i radi u Holivudu voli da nosi luksuznije komade i naglašava svoj stas, a nedavno je dobila mini-haljinu koja je vrlo interesantnog kroja i idealna je za njenu figuru.


Na svečanosti održanoj povodom lansiranja novog parferma jednog brenda, Dajan je obukla haljinu za koju je na Instagramu otkrila da njena majka nije bila oduševljena njenim modnim odabirom. Glumica je, naime, podelila fotografiju za koju je pozirala u ovoj haljini i napisala:

- Moja majka mi je rekla da sam verovatno previše stara da nosim ovako kratku haljinu... J***š to! Oh, i ovaj prelepi prsten je verovatno preskup za mene. Volim te, mama - napisala je Dajan ispod fotografije.

profimediadijana-kriger-2.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

Kurir televizija KRATKA HALJINA I VRTOGLAVE ŠTIKLE! Žena srpskog fudbalera kao AVION nakon 2 POROĐAJA! GRMI kako izgleda!