Glumica Marija Karan (39) već više od 10 dana intrigira domaće medije svojim ponašanje kada su ljubavne navike i panike u pitanju. Glumica je prvo na sebe skrenula pažnju razvodom od holivudskog producenta Džoelom Lubinom s kojim ima sina, a potom i vezom sa Vladanom Balabanom, IT stručnjakom. Brineta se ponovo našla u žiži interesovanja jer je bacila oko na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

marja-karan-novak-djokovic.jpg
Pritnscreen/Instagram/marakaran 
foto: Pritnscreen/Instagram/marakaran

Pošto se bura ne stišava, Karanova je zapratila Đokoviće na Instagramu, dok su njih dvoje uljudno uzvratili praćenje. Izvor dodaje da je Marija čak i pisala Jeleni nakon što se Novakova supruga oglasila na Instagramu na kojem je prati više od pola miliona ljudi. - Nakon što je Jelena burno reagovala na navode da je Karanova flertovala s njenim suprugom, Marija se našla u nebranom grožđu. Pokušala je da popravi situaciju i da se opravda, pa se privatnom porukom obratila Jeleni, uz izvinjenje i konstataciju da joj je Novak samo drugar - kaže izvor.

novak-marija.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Marija se fotografisala s Novakom na koncertu Dina Merlina, ali kako se čini, nije ostala imuna na njegov šarm i ime koje nosi.

- Marija je bila oduševljena Noletom jer je on pristao da se fotografiše i popriča sa njom, ali čini se da je ona sve to previše ozbiljno shvatila. Kako je bila opuštena na koncertu, gledala ga je i đuskala, trudeći se da ukrade njegov pogled - priča izvor.

marija-novak.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

- Cela ova situacija eskalirala je jer je Marija fotografiju sa Noletom objavila na svom Instagramu, a svi mediji su preneli priču da se prema Novaku ponašala i više nego opušteno, s obzirom na to da su oboje zauzeti.

Sve to nateralo je Jelenu Đoković da se serijom storija obrati svojim pratiocima na Instagramu, što naš izvor komentariše kao netipično ponašanje za Noletovu suprugu.

5555.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs/alo

Bonus video:

#instagram/biljanatipsarevic NOVAK UŽIVA NA JAHTI: Đoković sa porodicom i prijateljima LUDUJE na crnogorskom primorju!