SLAVLJE U DOMU GAGIJA JOVANOVIĆA: Ćerka Anđela uživa u ljubavi sa poznatim sportistom, a par sada poslao SJAJNE VESTI iz Londona!
Foto: Printscreen/Instagram

lepe vesti

SLAVLJE U DOMU GAGIJA JOVANOVIĆA: Ćerka Anđela uživa u ljubavi sa poznatim sportistom, a par sada poslao SJAJNE VESTI iz Londona!

Pop kultura -

Ćerka glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Puljić, Anđela, 2019. godine odlučila je da ode na usavršavanje u Englesku, gde je upisala master studije.

Iako je san skoro svakog glumca da karijeru usavršava van granica svoje zemlje, mlada glumica oduvek je pričala da joj je teško palo odvajanje od roditelja.

- Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam za to imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam - pomalo zabrinuto je Anđela pričala pre dve godine za "Blic", a sada je sa pratiocima na „Instagramu“ podelila prelepe vesti.

Master diploma je u njenim rukama, a čestitke i reči hvale na Anđelin račun stižu sa svih strana. Prvu među njima voljenoj devojci uputio je Mihail Dudaš, koji je istakao da je ponosan

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Anđela i poznati atletičar već neko vreme uživaju u vezi, a da je njihova ljubav jaka može se videti i po fotografijama na Instagramu gde njih dvoje vežbaju zajedno i provode se kao svaki mladi par.

Kurir.rs/A.A./blic

Bonus video:

09:30

KIKIN PRIJATELJ PROGOVORIO O VIRTUELNOM SVETU I ODNOSU SA BAKA PRASETOM: To je veoma surovo mesto ALI NEĆU DA GREŠIM DUŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track