Šakira je usred priča o raskidu s fudbalerom Žerarom Pikeom, na Instagramu objavila snimak na kome se vidi kako pomaže svom ocu, Vilijamu Mebaraku Čadidu, u vežbama pamćenja. U tekstu uz snimak je napisala kako je njen otac doživeo nezgodu u kojoj se povredio, ali da je sada bolje, te da mu ona pomaže u kognitivnoj stimulaciji.

Na snimku pevačica drži natpise s jednostavnim rečima poput "čitati", "tigar" ili "piti", dok njen otac čita reči s natpisa.

Ovaj snimak je njene mnogobrojne pratioce duboko dirnuo i ratužio, a u komentarima su poželeli brz oporavak pevačicinom ocu.

Pre nekoliko dana je na svom zvaničnom Tviter nalogu pojasnila kako je njen otac doživeo nezgodu pre otprilike dve nedelje:

"Nedavno sam primila nekoliko zabrinutih poruka od ljudi koji su rekli da su me videli u amublanti u Barseloni. Htela bih da pojasnim kako su to fotke od 28, kad je moj otac, nažalost, teško pao. Tog dana sam ga otpratila u vozilu hitne pomoći u bolnicu, gde se sada oporavlja"

Podsetimo, Šakira je nedavno potvrdila da je raskinula dugogodišnju vezu s fudbalerom Žerarom Pikeom. Prvo su se pojavile informacije da je raskid uzrokovala fudbalerovo neverstvo, a pre dva dana su španski novinar Hose Antioni Aviles u emisiji "Viva la Vida" izjavio kako su Šakira i Pike bili u otvorenoj vezi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir televizija OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID