Stara izreka kaže: "Osveta je jelo koje se najbolje poslužuje hladno". U tom maniru, neke slavne osobe smislile su prilično kreativne načine da svom bivšem partneru vrate milo za drago i tako im napakoste

Nakon burnog raskida, najbolje je krenuti dalje sa svojim životom. Međutim, neke od zvezda jednostavno su morale da napakoste svom bivšem partneru kako bi poravnale račune i krenule dalje. Ovo su nekih od "najkreativnijih".

Devojka Harija Stajlsa, Olivija Vajld, navodno se osećala poniženom nakon što su joj na sceni bezdušno uručeni papiri za starateljstvo. Glumica, koja ima dvoje dece s kolegom Džejsonom Sudeikisom, izgledala je uznemireno dok je otvarala omot s natpisom "Lično i poverljivo" pred stotinama obožavatelja.

profimedia0331799568.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Pre venčanja s Rejčel Vajs 2011, zvezda "Džejms Bond" serijala, Danijel Krejg bio je veren za producentkinju Satsuki Mičel. Par je bio zajedno sedam godina pre nego što su se razišli 2010. godine. Tada se šuškalo da ju je Krejg ostavio zbog svoje sadašnje supruge, s kojom se venčao šest meseci kasnije. Ljuta i uznemirena Satsuki ga je udarila tamo gde će ga najviše zaboleti - po džepu. Naime, potrošila je milion dolara s njegove kredite kartice.

profimedia0631951990.jpg
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kanje Vest i Kim Kardašijan zvanično su se rastali 2021. godine i od tada oboje su se viđali s drugim ljudima. Ipak, čini se da reper nije presrećan zbog Kiminog izbora partnera. U bizarnom animiranom videu za svoju pesmu "Eazy" pogrdno je repovao o njenom novom dečku Pitu Dejvidsonu, te ga je živog zakopao.

profimedia0545681166.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Džastin Timberlejk i Britni Spirs bili su u vezi između 1999. i 2002. godine. Međutim, nakon njihovog raskida, pevač je sebi dao oduška, te je unajmio dvojnicu Britni za svoj spot "Cry Me A River". Poznati video iz 2002. prikazuje devojku koja je izgledala kao Britni koja u spotu vara Džastina.

dzastin-timberlejk.-britni-spirs-1.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Lisa "Left Eye" Lopes iz TLC-a bila je poznata po svom neverovatnom muzičkom talentu, pre nego što je poginula u automobilskoj nesreći 2002. godine. Međutim, 1994. godine spalila je kuću bivšeg dečka Andrea Rajsona do temelja. Nakon što se predala vlastima, optužena je za podmetanje požara i puštena uz kauciju od 75.000 dolara.

profimedia0017508306.jpg
JON LEVY / AFP / Profimedia 
foto: JON LEVY / AFP / Profimedia

Kanje Vest je pobesneo kada je njegova bivša devojka Amber Rose, s kojom je bio u vezi između 2008. i 2010. godine, otkrila više detalja o njihovom seksualnom životu nego što je on hteo. "Awww jesi li ljut što više nisam tu da izigravam tvoju ku**u?", napisala je javno na svom Tviteru. Kanje joj je vrlo brzo vratio lopticu javnom objavom: "Bivše mogu da budu ljute, ali samo da znate da im nikad nisam dopustio da se igraju s mojim ku**m... Ja to ne radim...".

profimedia0280374596.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Kada se roker Derick Vibli, koji je bio u braku s Avril Lavinj između 2006. i 2009. godine, odlučio da maskira u nju za Noć veštica izazvao je urnebesne reakcije. Međutim, nije poznato da li je Avril to bilo smešno.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

Kurir televizija SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA